![]() |
|
Што имате да си кажете на самите себе... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5556575859 315> |
Автор | |
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Најдобра си ма!Те сакам!
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
denes denot mi e ok se nadevam deka ke mi bide sekoj den vaka
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
.... volusino edna
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...Ja volim samo sebe...
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
The best si....
prodolzi taka.. ![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
e stvarno ne si normalna
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
.... A sto ocekuvase ti a ???? .... I sega ??? .....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ТРПЕНИЕ
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
од утре па до 31 ти ќе си знаеш
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ГОДИНИ ...
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....sto da pravi be ,sirotata taa....!!!......si saka ,ama ne smee....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Забораена, кај ти е главата...си знаеш утре нема ништо друго, само книгата во раце и нема станување додека не научиш!
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ти ма ќе завршиш ли до тогаш??
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ajde povtoruvaj po mene:
Trpenie-Spasenie Trpenie-Spasenie Trpenie-Spasenie Trpenie-Spasenie Trpenie-Spasenie Trpenie-Spasenie |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5556575859 315> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |