![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5556575859 105> |
Автор | |
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NE SAKAM ... LOSI I ZLONAMERNI LUGEEEEEEEEE
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ne sakam pozadi grb zborovi,neiskrenost i glupost
![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 02.Февруари.2011 во 17:38 |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
i jas ne sakam dozd
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
ne sakam samobendisani imbecili
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Не сакам нереални луѓе...луѓе без свое јас,луѓе кои не знаат да повлечат линија и да надвладеат над своите страсти и безкомпромисно и безосетно итаат кон тоа што го сакаат не водејќи сметка за останатите...страшно...мора да е тажно да си сам на врвот,без да имаш со кого да ја поделиш среќата или слушнеш за туѓа среќа за да кружи енергијата...простотилук и малограѓанштина!
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ne sakam maleri po sabajle kako idiot,cel zivot se dokazuvas deka si pobrz a vo umot docnis ko tereten
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
НЕ САКАМ УТРЕ ДА ВРНИИИИИ!!!.......
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Ne sakam utre da rabotam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Ne sum osvetoljubiva,I pokraj toa sto si me navredil do beskraj
|
|
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ne sakam da deram sega
![]() |
|
![]() |
|
gubre
|
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Не сакам кога ме прават будала при здрава памет....
![]() |
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Nesakam da bidam realna! Pustete me da letam vo oblaci
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5556575859 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |