![]() |
|
Прилеп |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5455565758 131> |
Автор | |
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Абе ај не зборете така за прилепчани! Јас сите прилепчани што ги знам се супер луѓе и со задоволство се дружам со нив
![]() |
|
![]() |
|
ThePPPTrooper ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Море ако можам да го кандисам татко ми да ме однеси до таму утре, ако има место, арно ќе биди
![]() да одам прилепчани да си ги видам, ебаго ![]() |
|
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() е сега оти ги испофали прилепчани,кажувај која ти е школската,јас ќе ти ја најдам ![]() јас учев во Скопје,да не сме школски???? ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
izgleda e onaa sto mene mi bese od fakultet
![]() ![]() inaku , bez pari vo djebot ne odete na kafe vo PP ![]() Изменето од miroslav_g8 - 15.Февруари.2009 во 20:51 |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
.. Prilepcani
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
za PP , slobodno ponesi nekoj denar povekje od planiranoto ......... da ne se sluci da te povedat na sirdeni pa sto znaes , sve moze da se sluci
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Šega na strana .......... site se dobri kako ludje ........ ednostavno ne mozam samo da se odlucam , dali se Prilepcanite ili Bitolcanite najprekrasnite drugari koi gi poznavam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:20 |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Ne jas bi ti rekla sakaj gi dvata i postuvaj gi kako takvi a od kade se ic i ne e bitno,bitno e deka tvrdis deka ti se drugari
![]() Изменето од Andjelina - 15.Мај.2010 во 00:05 |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:20 |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
nemav ni namera mila takva samo sakav tebe da ti dadam nesto do znaenje koe ti izgleda milo ne go razbra
![]() Изменето од Andjelina - 15.Мај.2010 во 00:05 |
|
![]() |
|
.
Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 18:19 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5455565758 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |