![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5455565758 426> |
Автор | |
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E arno de zbunka u muabeti!!! Druga devojka mi kaza deka sakala nekoe tipce ama bila zbuneta mnogu!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
sakam se sakam........sakam sakam ama neeeema-nepravda pa toa e nepravda,imas ti nemam ja,site mi velat mnogu baram.................. |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
sakam Toblerone sakam vecerva da si pominam ubavo sakam utre da ne bese nedela sakam zadutre ubavo da pominam na ispituvanjeto.... itn..... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
милка чоколада |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
сакам точак со 6 помошни... |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Vallerija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Mali Статус: Офлајн Поени: 169 |
Sakam nasmevka na licata okolu mene, sakam ubavo pominat den, sakam cesti druzenja so prijatelite...
![]() |
|
Sekogas so Vas
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Sakam Toblerone, sakam denes da e petok ili sabota sakam da ne se stemni barem uste edno 10saata.... sakam utre da ne trebese da odam na skolo.... sakam da e prolet sakam da sme na proleten raspust....
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
LEPOTAN ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Февруари.2006 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 35 |
jas bi sakal poveke leten, da ja vidam barem za dve nedeli najubavata zemja na svetot.
![]() |
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
sakam muabet dobar i opusten nesto sto ke me doopusti i................ |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
sakammmmmmmmmmm, ete sega nisto nesakam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
EEEEEEEEEE........kako ne , a muabet ni toa ne sakas???
|
|
![]() |
|
e dobro de toa moze
|
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
со праевте денес, сонцев ден бесе и топол.....
|
|
![]() |
|
eve nekoj koj denes go probal, denot
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5455565758 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |