|
Денес... |
Внеси реплика | страница <1 557558559560561 566> |
Автор | |
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес ми текна на идивиди...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес се акав низ Кисела Вода нешто!
До мене застанаа мајка и син. Почнаа да говорат руски. За момент заборавив дека сум у оваа галактичка црна дупка.Стотина метри се движев близу нив и толку тоа траеше. Свртев лево,улетав у погон и почнаа нервозите за оваа година.Толку од распустот! |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,denes konechno da se priberam,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес ваљда ксмето убо ми работел.
Идам накај Црниче со кола,а замуабетен на телефон со една соработничка до крај. Само што ги минав семафорите кај Симпо муабетот у кулминација.Се воздржувам да не избувнам,а се убедуваме по телефон. Кога ете ти на кривината некоја пијавица народна од МВР се спремала да излегува. Еден полицаец лево и еден на десната лента. Тој на десната ме стопира,оној на левата ми мафта да продужам.Ја љут се објаснувам со оној десно.Левиов ми приоѓа,абе бегај додека не му текнало оти збориш на телефон.Ме пресече да е жив и здрав и памет ми дотера. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееее работел вчера ксметот,ама денессс Дубаи фатил.
Искачам од кривина и Сречко Палица-Стоп. Среќа што сум присебен и трпелив. Ебате државата и тоа полицијата... Три пати го прашувам колку денари е казната. Двајцата ко телиња. -О бе другар четердесетпет еура што није јасно! Аха ајде имам полицаец другар ќе го прашам колку денари! И еве и на казната пишано глоба 45 евра. У која ли држава ја живеам,а каде ли работа кога евро на сметка ми нема легнато. Изменето од Орка - 27.Јануари.2019 во 20:49 |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес...кога се зализгав, арно не паднав
ќе искршев нешто, не ќе ми се гледаа гревовите
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес таман се израдував дека ми е недела.
Кога ете ти телефон,фактура сакале денес. Ај да прегнам опинците и една прошетка да сторам. Со кола де не толку лесно ме фаќа параноја,шо е една казна у дваесе години возачко искуство. |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,denes kako pochna taka da zavrshi,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од денес ми почнуваат пак часовите по руски!
Сосед пришел. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја на доктор не идам!
Ако ме удри судбината докторка за жена да си земам,мој проблем. Ќе се снаоѓам некако,јаден ја. После седум години отидов прв пат кај матичнава денес... Ми земаа моите упут за крвна слика, отидов ме брцнаа.Другиов ден татко ми отиде по рецепти,му кажав види ако ти кажат за мене дали е се во ред.Да не морам да одам. И ете ти го се било во ред,али сум морал да отидам, да ме видела. Па добро бре,два саати дремам и после се дома здрав да се вратаи чоек. И се јавила подоцна на мајка ми. -Требало да ми се јави! Не реков ништо,али она ме барала логично е она да ми се јави. Еве и поздрав на докторкава!Будала и ја место да искористев времето за на бербер. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес посабајле отворив кафана.
За среќа! |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес конечно со забиве завршив.
После половина година одлагање од мрза. Остануе у четврток уше фотошоп да им направам! |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес неделаааа!
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес нов ден...
Св, Трифун , Св. Валентин... ...Ден на жалост ....
|
|
Внеси реплика | страница <1 557558559560561 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |