![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5354555657 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Бргу станувај и денес никаков контакт со книги...опасна си по околината
![]() Да можев да направам избор...ѓаолска работа мораше ли два да донесе ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
мораше... зошто неможе само едно
ми требаат уште денови |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Утреш ден не крепи...заврши си ти работата,а денови крај си немаат...
![]() Да не морав да излегувам |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
da izlezis odma...
![]() sakam Skopsko ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Без лична карта не може
![]() Да не заглавувам денес |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
ќе заглавиш... мораш
![]() несакам да чекам |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Чекај,а што тоа
![]() Сакам да вечерам ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
nema jadenje kasno e.....
sakam utre da spijam cela den ![]() |
|
|
![]() |
|
Да видев вчера немаше проблем
![]() Да не мора јас да ја враќам ![]() |
|
![]() |
|
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
aj vratija greota e.
sakam da sum na plaza |
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
![]() |
|
Биди у шема...нема плажа,ајде на планина
![]() Добар концерт годинава |
|
![]() |
|
поминаа добрите концерти...нема веќе
![]() сакам да е многу топло надвор....лето ![]() |
|
|
![]() |
|
Не може заради "na oko" го кандисав да оди на планина
![]() Да биде барем потопло |
|
![]() |
|
е ке биде поладно
![]() да сум сега на мајами бич ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5354555657 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |