|
Денес... |
Внеси реплика | страница <1 543544545546547 566> |
Автор | |
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes go odnesov da go vidi devojceto , a toj zapna kaj e narkomanot , pa kaj e narkomanot
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес е денот кога се промени се'
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes kje beshe interesno ako vodea inat...
Znachi samo koga kje se zakani chovek so tuzba, drzavnive organi magichno prorabotuvaat.. Togash site uplati kje ti gi najdat, togash site dokumenti ti se na mesto.. I denes oficijalno dobiv pokana za ushte edna svadba. E ovaa me izraduva za razlika od prethodnata |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes.....Denes Ninja se vratil od odmor ....bil vo Dolnodupeni tri dena i dva dena vo Poddrzikonj
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес дознав нешто за еден мој другар...поточно за неговите сексуални афинитети....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес мислев дека денот ми е испланиран...Мислев.
Но барем детектирав додека ме возеа за кога ќе ми текне да се врткам низ игрине ново село на Ѓ. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сум донела важна одлука и од денес почнав да ја спроведувам ептен цврсто сум решила, само да не искризирам |
|
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пакажикакваеодлуката
|
|
old d4b3
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes tolku me zbesnaa shto svrtiv eden nov list..
I gi preduprediv da se pazat.. Od denes ne postoi dobrata Linka. Nikade |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес со таблетот низ плоштад бев ко туриста
Добра работа е што покрај таксистите,и ромите англискиот го усовршиле...Мистер оригинал рејбан фор фифти еуро. И упорни се ко грујчо ги бива за бизнис... Од Камени мост до Ирски Паб си останаа оригинал,а цената им падна на 300 денари. |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес поточно вечерва, си седам во двор и се тресам од ладно..
Не ми текнува да влезам да се облечам хаха Сакав да речам, од денес па во следниве денови ќе заладело.. Може ќе има спас... А денес уште нешто ми се случи .. Влегувам во дворот на црквата и една баба ми вика - ќерко тажни ти се очите. Знаеш ли дека со тие тажни очи и него го натажуваш? Тој за кој што одиш во црква, никогаш не би сакал да си тажна.. Нозе ми се пресекоа, не ми пишуваше на чело дека одам за душа да запалам свеќа... Изменето од evangeline - 08.Септември.2015 во 00:45 |
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес ама ми се погодиу музиката посабајле во ЈСП,
не ми се искачаше од автобус. |
|
Devojcence
Сениор Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes neso ne sum vo forma.
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес шо муабети изнаслушав за мојата симпатија....
Веќе не ми е...Ете така да си знае ако некогаш прочита. |
|
Внеси реплика | страница <1 543544545546547 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |