![]() |
|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 540541542543544 716> |
Автор | |||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
.....zar tolku si otiden vise..........
.....najubavata starska bolest,senilnost.........ali ne beri gajle sekoe sabajle ke se budis do nova zena........
![]() samo vnimavaj koga odis u wc.......
...vo pocetokot moze da gi otkopcas pantalonite,vrsis nuzda ama zaboravas da pustis voda,nisto strasno.....
...gi otkopcuvas pantalonite,pustas voda ama zaboravas da izvrsis nuzda....
...vrsis nuzda,pustas voda ama zaboravas da gi otkopcas pantalonite.......e toa e veke zastrasuvacko,preminuvas vo stadium od maz vo mocko.............
....aj sega ISKRENO pronajdi se....ne mora da ni kazuvas nisto..........
![]() ![]() |
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
kasper ne sum zaboravil deka jas ti go kazav vicot, i toa ti go prativ na LP na kratki crti , za da go sredis ubavo, ama posto ne si ja izvrsi prezemnata obvrska jas go postirav Изменето од DJAKONDO - 18.Јануари.2008 во 14:06 |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
a vicov mi go kazal tatko mi, koga? mozebi si bil roden togas, a mozebi ne
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
Toa be Djaki.........pametniot zapisuva........
ne se sekavam dali vicot e od tebe ama ko stvoren e za tebe,neli?????
....sega moram da zaminam....prijaten den na site......i nemoj da zaboravite deka Djaki site ve saka..........
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
nema vicevi stvoreni za mene, ima samo stvoreni od mene
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
[ Изменето од DJAKONDO - 18.Јануари.2008 во 14:22 |
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
||
si zamina narodot
![]() |
|||
![]() |
|||
||
nemaat konekcija
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
a be djaki zash mi go izbrka zlatoto?
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
||
a be pa ne go izbrkav jas. Toj nikogas ne se zadrzuva podolgo.
a zas mene me obvinuvas, pa toj me navreduvase, toj mi se mesase mene kogo smeam da baknuvam, kogo ne.
Nikoj nema vlasnistvo nad nikogo na forumov.
Posedovni listi ne se izdavaat na forumov, eve prasaj go Perun, ako ne mi veruvas mene?
![]() |
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
||
pozdrav do site
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
prijaten vikend, medena
![]() |
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...don Jakuza...ti si...nemam rechi za tebe...aj ti si nebesna svetlina za curive...a se pojavish a svetat...ko lampioni se na elka...koa si tuka...brao...
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 540541542543544 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |