|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 5253545556 74> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
некој ќе каже дека на циганката детето и е најубо и така треба да е
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Istoto ti go velam i jas. Sigurno deka na deteto (bez obzir dali e tvoe ili ne) nema da mu ja kazhesh vistinata dokolku go sakash. Shto kje postognesh ako go potvrdish ismevanjeto i potcenuvanjeto so iskren odgovor: - Da be, glavata navistina ti e kako fudbalska topka. Kje napravish neshto arno? Kje mu vleesh samodoverba? Mozhebi taka kje go motivirash, neli? Kje go napravish posrekjno? Koja kje bide poentata na kazhuvanje na vistinata na edno dete koe definitivno ne mozhe da se soochi so nea? Koga Isus im objavi na svoite apostoli deka nabrzo kje gi napushti za da sedne od desnata strana na svojot otec, znaesh sto go prashaa ovie? - A dali i nie kje sedneme na desnata strana? I shto trebashe da im odgovori Isus? Da im ja kazhe vistinata ? I tokmu toa e poentata na ovaa tema. Изменето од Messenger - 14.Декември.2009 во 02:11 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Lugje koi slepo se drzhat za normi, zakoni i pravila ne znaat shto e ljubov i milosrdie.
|
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pagane, ti kako gledam za edna rabota imas ne dvojni tuku trojni standardi i definicii.
Nemoj ti se molam na moite izrazi kako "brutalna vistina" da im pridavas sopstveni gledista.
Zameni ja so Gola Vistina ako vekje mojata "arogancija" im para oci na tvoite sofisticirani gledista.
|
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ја се чудам... кога веќе сте искрени, зашо не пишувате тука...
|
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da ti kazam mene mi se dopadna toj izraz BRUTALNA VISTINA i pak kje pastiram eden moj text tuka тРАГАчИ по ВИСТИНи Филозофија за искреноста , пошто пото што е вистина? да ја имаш?, па секогаш ја имаш но дали е вистина вистинска вистина која удара која треба да удри ја имаш, но несакаш да ја знаеш затоа си правиш своја идеална вистина која удара помалку нежно како пердув но, ја имаш вистината за друг со дигната глава ја предаваш вистината горд со себеси и удара тешко, мачно,претепано но вистинито ние сме трагачи по вистината несвесни дека и другите се трагачи и дека ќе ни ја предадат својата вистина тешка, мачна претепана Изменето од anakin - 14.Декември.2009 во 12:54 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За тебе може да е вистина. За мене- не. И за да бидам искрена и jас, исто како си и ти----ставот не ми направи впечаток поради авторството, него поради содржината. Верно----брутално и голо си е. П.С. двоjните и троjни аршини не те подминуват и тебе. Бев искрена----за мене бруталната вистина е ароганциjа и коравосрдечност. И е недобронамерна, цели повредуване, а не полза и вредност. Вальда искреността е добра ствар, кога не е на твоj грб , а? Изменето од pagane - 14.Декември.2009 во 20:57 |
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сешто паднало на мој грб, не ме заобиколиле ни мене и Да, добра е, ми ги отвара очите и ми нуди опции за мозгање |
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne se filmaj inaku se sto ti si kazala drzi i se soglasuvam 102 posto Изменето од anakin - 15.Декември.2009 во 00:18 |
|||
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Исто - нека е брутална, ама нека е вистина. Нека ми се каже во очи, ако и да боли - преферирам и болна вистина пред џиџи-миџи муабети. П.С. И не е филмање, секој зборува од свое искуство. |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
луѓето лажат од страв и од сочуство, нема друга причина, не можеш да читаш мисли и да предвидиш како некој ќе реагира на вистината
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ima momenti koga chovekot e spremen da se soochi so vistinata, pa i onaa najbolnata. Togash taa treba da mu se rasposteli na podaten nachin.
|
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
iskrenosta po sekoja cena zakacite macke o rep
|
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kaj tie sto gi sakam i mi se vazni
debelo razmisluvam sto i kako kje im kazam mnogu vnimavam vazni mi e ...ne? |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 5253545556 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |