![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 346> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- Abe dogaj da jades, tebe li ke te cekame ! Aman so toa tvoe "cekaaj " ! Ke ti go e*am mameto, da znaes ! Au ! Ne stipi mori ! Ne go slusna ova.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
SDTK...
parahodot pristignuva... ne placi, milo libe, ne zalaj ... vo dobri race te ostavam |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
...dojde momentot koj go mrazev,koga osven banalen razgovor sveden na opsti,sekojdnevni prasanja,druga misla ne moze da se iskaze.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
sto?... na kogo?
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
сдтк дека си супер
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
сдтк...
исто како вчера, и завчера, и задзавчера ... и утре ![]() |
|
![]() |
|
Вештица ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Некогаш знаеш да бидеш таков кретен, што просто не ми се верува дека си ти, толку си груб... И зашто секогаш мислиш дека си во право и дека си најпаметен? Аман више!
![]() |
|
Јас, а можеби и Ти.
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
But I don't care what they say
I'm in love with you... |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ovaj da te prasam zosto tolku placese po mediumi.....zasrami se
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
ti si Skopje - jas sum Vodno ![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Сакам да ти кажам...ти можеш, знаеш, само си несигурен во себе,но знам дека се ќе излезе во најдобар ред, ќе ги положиш сите, ќе се снајдеш, верувај ми!...А потоа сакам...јас сакам да те галаааам
![]() |
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Интуиција,поврзаност,телепатија,констелација на ѕвездите...не знам...едноставно знаев каде си!Ми недостигаш повеќе од се,понеделник е нашиот ден!
Како е таму?! Топло чоколадо,вода,многу вода и поглед кон водата...снег,јас и ти,тоа ти недостига не?!...Не ме разбуди како и да е.Те мислам! Кој лудак пишува смс во 5 наутро...како што кажа,љубов од која не можеш да јадеш,спиеш,мислиш,учиш...љубов заради која можеш да го допреш небото со неподнослива леснина и повторно да се вратиш на земја без болка.Љубов која те движи! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |