![]() |
|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 522523524525526 716> |
Автор | |||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
denes ja imase...pa toa don Djaki se lutese...ve nema..pa ke ve otpise...
a da...imase i konk*rs...trebase guski da mu se ispratat...isklucivo na Lp... i znae koj pobedi MOIRA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
ooooooooo, Moira is the winner.....
![]() ![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
||
verovatno proveruva deklaracii...na ne i se protne nesto mlitavo
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ma od najostrite barav....se razocarav epten...a Mari me prasa dali moze BIC....ama zastarena firma...sakam nesto po nova...dostojanstveno d asecam
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
znam kade e...
![]() sigurno slavi vo nekoja kafana...za pobedata...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...dindi...ja mislam deka ako vi pushtam edna pozdravna nema da mi padne krunata od glaa...hihihiiiii
...pozdrav ...pouchna pesna e bi trebalo da ja chuete...hahahahha http://www.youtube.com/watch?v=oxQqiA5Sd4E |
|||
![]() |
|||
||
daj nesto originalno ako imas...ne nesto veke slusano..i ne se trudi tolku...i taka te sakame
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ajjjj, well-well, a be ne prosvetli bre mlado momce.
![]() ![]() ![]() ![]() I'll be 7 days fool??????????
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
da de...nisto bez prevod...ako sakas da te razbereme
![]() |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
Tukaaaaaaa sum ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
||
"Dve raboti se beskonecni vselenata i coveckata glupost! Sto se odnesuva za vselenata, za nea seuste ne sum siguren!!!" Albert Ajnstajn
|
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
... ![]() ![]() ...se se karajte, ja ke vi kazam kakose prai toa...ke se fogovorite za raspored koa koja ke saka...i ke pmu pushtite na don Jakuza...pp e sea ja mslam deka on ke ne ve odbie...hihihihihhihi...ili samo za gushkanje go biva... ![]() ... ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 522523524525526 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |