![]() |
|
Кој ве пали највеќе на форумот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 107> |
Автор | ||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pa temata vika dokolku ne ve pali nikoj kutete si....pa jas mudro ke si molcham:-))
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...hahaha...platen ubiec-predator ejjjj??
![]() ...by the way...Eleni...fala sho si go koregirala naslovot...e toa me pali, koa si poslushna i fina... ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
Eleni..ЗОШТО?
![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
елени и ја се палам на тебе
![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
heheh tuzi tuzi baba kje e intersno vo sekoj slucaj ![]() |
||
![]() |
||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
|
wow...bravo za site vas..ili za mene,ne znam tochno:-))))
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...respect...za tvoite rekordni postovi... ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ako si bil so eden moderator isto kao da si bil so site...ja ke odam megu narodot zosto sum si seljak
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
Eleni a ti shto si???masko ili zensko???
![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ne smeam da kazam (cnm) koj ke se rasprava posle, minatiot pat rezil me naprai
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
koj toa???
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Edna, ne ja znaes
|
||
![]() |
||
|
od forumov???
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
I prv pat da ne e moderator
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |