|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 131> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe znam , ne sum kjorav
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас од кога сум роден во Прилеп живеам а за ова не сум чул...
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
licno ti posakuvam uste dolgo vreme da ne go ni vidis |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не јадеш ширден,Анакин???
си пробал ли некогаш домашно спремен ширден?јас тврдам дека поубаво јадење нема
а за она во црква,да така се стои во Прилеп...секој на различна страна.со надгробниве плочи ни мене не ми е јасно што е наопаку,можеби не сум приметила
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле ширден
јас тука на форум сум напишал сто пати ширден е едно од нај нај македонски специјалитети |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ширден на погреб не даваат бе анакине . А тоа жените на една страна , мажите на друга е адет - обичај е кај нас во прилепо. и педер си оти не се јави да те носам на ширден .
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EEEEEEEEEJ MNOGU GO OBOZAVAM PRILEEEEEEEEP,MOJOT NAJ OMILEN GRAD IAKO NE SUM OD TAMU,SEKOGAS GO POSETUVAM I UZIVAM KOGA SUM TAMU.NAJ UBAVO MESTO ZA ZURKI I DOBAR PROVOD U MK..
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прилеп е закон за забава , само ден за трезнење треба да прогласат , ден за маурлук или така нешто
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хеки,пак си се натрескал????
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хектор е трезен како сообраќајец ххахахах , деновиве строго тренинг без алкохол и цигари , трезен срча , а ти
|
|
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
miren e heki vo posledno vreme...
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
билдам , трчам , да бидам посилен и посилен , се спремам за трета светска војна , мора да бидам во кондиција , жените појке да ме сакаат
|
|
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heki heki......ova so vojnava ne mi e malku jasno...sakas da bidis princ bel konj...da spasis nekojasrcko si
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da da da da
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4950515253 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |