![]() |
|
Дали вчера или минатата ноќ се сексавте? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 303> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
duhce me iznenaduvas, pa od kaj znaes deka mi e pri kraj? da ne gledas na karti ...????? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
како прво, периодот трае недела до недела и пол најмногу, а ти самата кажа дека не си имала секс подолго време, така да.....
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
a be srcuski, ima edna izreka ,,J.. ne J.. vreme k.... prolazi,, Zatoa, nitu maskite nitu zenskite ne treba da propustat nitu edna prilika da imaat sex so partnerot, se razbira onoj sto go sakata, Ne priznavam sex bez ljubov, odnosno bez emocija |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
da minatata i ovaa imase sex ama ne so partnerkata "nemam partnerka"
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Јес оф корс
![]() |
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
e ova vecer za zal ne
![]() |
|
mbm
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
kaj mene ni minatata ,ni pred minatata, ni taa pred nea, nisto
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Vcera vecer nemav seks.
Изменето од maja |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Море шо убаво бешеееее!!!! Бреееееееееееее!!! Ептен убаво си поминавме!!! Спонтано јеби га!!! Не стегна у сред град и брзо брзо у кола па на полигонче под КАЛЕ!!! Инаку 3 вечер е по ред!!!
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
NRGMKD ti zaviduvam , jas sum zedna za sex
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Wow NRGMKD tebe ti trgna rabotava, terash treta vecer
![]() Girl koj ne saka seks LAZE, neli ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Епаааа girl^^^ незнам што да ти кажам!!! Ваљда има некој таму доволно добар што може гладта да ти ја задоволи?!?!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Мајич јас дека си терам трета вечер си терам!!! редовна пракса е тоа кај мене и девојка ми !!!! И двајцата си го сакаме тоа!!! Значи имаме паузи од време на време, а тие се по ден два и после пак стара шема!!! И се разбира кога доаѓа месечко!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 303> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |