IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Вампири
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вампири

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 13>
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 16:52
Верувам дека постојат вампири, ама не онакви за кои зборувавте претходно
Постојат т.н. ЕНЕРГЕТСКИ ВАМПИРИ

Тоа се луѓе во чие присуство се чувствувате вознемирено, незнам како да ги дефинирам тие типови ама ете, просто ментално те исцрпуваат,
после разговор со нив си како исцеден лимон.
На пример, ми се случува да се исфрлам цела по деколтето досека сум во присуство на таков човек
Тропа, тропа, тропа, те исцрпува со забелешки, оговарања, прашања, а ти го слушаш, климаш со глава, се молиш што побрзо да фати магла...

Ви се случило ли такво нешто, сериозно прашувам?

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
bibka Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2007
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2008 во 14:08
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Верувам дека постојат вампири, ама не онакви за кои зборувавте претходно
Постојат т.н. ЕНЕРГЕТСКИ ВАМПИРИ

Тоа се луѓе во чие присуство се чувствувате вознемирено, незнам како да ги дефинирам тие типови ама ете, просто ментално те исцрпуваат,

после разговор со нив си како исцеден лимон.

На пример, ми се случува да се исфрлам цела по деколтето досека сум во присуство на таков човек

Тропа, тропа, тропа, те исцрпува со забелешки, оговарања, прашања, а ти го слушаш, климаш со глава, се молиш што побрзо да фати магла...

Ви се случило ли такво нешто, сериозно прашувам?

Знам за какви типови на луѓе мислиш,супер е погоден изразот ЕНЕРГЕТСКИ ВАМПИРИ.
Имам една комшика,таа ми е типичен пример. За,жал,девојката е млада,28 години,ама неверојатен пример за напорни,исцрпувачки и негативни вампири.
Секогаш после неа се чувствувам исцедено,напнато,нервозно,ме боли глава...страшна работа. Еве и сега додека пишувам за неа ми проработуваат нервите.
Се бранам од неа така што ја избегнувам,не и одговарам на повиците,секогаш имам некоја поважна работа отколку кафето со неа... Знаеш ли што е најтрагично? Или не сваќа или нејќе да свати дека ја избегнувам па е упорна,а и тоа ме избезумува!!!

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 07:13
Originally posted by TIGAR TIGAR напиша:

Е во вампири јас мислам дека многу луѓе не веруваат,а и јас сум помеѓу нив не верувам во никакви вампири.Само сакаат да ве заплашат или нешто со тие детски филмови.Белки верувате?

изненадувањеизненадувањеизненадувањелутиналутиналутинаизненадувањеизненадувањеизненадување

тоа се само измислувања...

изненадувањеизненадувањеизненадување
Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2008 во 20:10
Mozebi - shtom ima tolku mnogu filmovi i knigi....
Od kade idejata kaj lugjeto za takvo nashto???
Mislam ako ne postoele , kako im tekanalo da pravat takvi filmovi???
It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
bilja.flower Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Јануари.2008
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bilja.flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 16:46
http://en.wikipedia.org/wiki/Vampire
Кон врв
bilja.flower Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Јануари.2008
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bilja.flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 16:48
http://www.vampires.nu/pages/Vampires.cfm/PageID/8
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 00:02
Originally posted by Anthony Anthony напиша:

па си фантазирале бе Антони...
можностите на човечкиот ум се неограничени...
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 00:28
Originally posted by Anthony Anthony напиша:

e toa i jas mislam i za drugi raboti kako im teknalo, na priemer vonzemjani, patuvanje niz vremeto, drugi dimenzii, atlantida...pa ne veruvam deka sme so tolku bujna fantazija...ima po nekoja vistina vo seto toa...

Изменето од IQ - 16.Јануари.2008 во 00:29
Кон врв
Zajcef Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Регистриран: 16.Јануари.2008
Поени: 1252
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 13:38
Не верувам се да измислиле зошто сепак мора нешто да ги ,,Инспирирало,,.Во Романија имале обичај за 40 дена од закопот да се откопува мртвиот.На некој лешеви поради гасовите во организмот им се надувал стомакот или им се случувал усните да им крвават па кога ќе го откопале по 40 дена и ќе го виделе со крвави усни и надуен стомак можеме да претпоставиме што мислеле!
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2008 во 08:00
  ’Дракула’ значи ’дракуловиот син’ – синот на змејот.
---------------------------------------------------------------------------
Draku...znaci gavol, a vo romanskata grupa jazici   dodavkata la ....znaci be,  ......draku...la   gavol be...
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 18:48
Vampiri spored mene ne postojat, samo vo filmovi i knigi

Изменето од girl15 - 19.Јануари.2008 во 18:49
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 21:03
аКО НОЌЕ СРЕТНЕТЕ УБАВА ВАМПИРКА, ИЗВЕСТЕТЕ МЕ!
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 23:18
Do kolku godini vozrast???
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 00:28
ВАМПИРКИТЕ СЕ ВЕЧНО МЛАДИ. НЕ ЗНАЕШЕ?
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.