|
Очи... |
Внеси реплика | страница <1 34567 18> |
Автор | |
Miyoko
Нов член Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не велат за џабе дека „очите се огледало на душата“. Оваа реченица многу значи. Вистина можеш да ги видиш чувствата на соговорникот, ако го гледаш во очи. Гледањето во очи во соговорникот, значи дека се интересираш за разговорт, за соговорникот, дека сакаш и понатаму да разговараш, дека го цениш неговото мислење итн итн
Очите се многу специфични .. секој има различна форма, боја, големина и длабочина што можат да те маѓепсаат. |
|
Анжелика
Сениор Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на факултет на едни вежби по психологија ни кажуваадека предолгиот контакт со очите зависи од личноста и ситуацијата. ако зборувате со некој малце страмежлив, и повлечен човек ако го гледате со многу самодоверлив упорен о директен поглед, тој ќе се почувствува многу непријатно. подобро е благ поглед, и прекини одвреме на време на погледите за да се опуштат соговорниците. затоа што никогаш не знаеме како е му е во душата на човекот.
|
|
..........
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ретко кој ги употрбува во вистинската смисла. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
renesansa
Група Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Celosno ja prifakam izrekata deka ocite se ogledalo na dusata.Preku ocite moze da se vidi dali licnosta e umna, produhovena, ili e ogranicena. |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аха да а па ако се плави ми се најслатки како мојот срцуш
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo chetiri ochi
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Andrew
Нов член Регистриран: 14.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se soglasuvam, no zarem ocite ne se prozorcite na dusata? Tocno mozeme da znaeme kako mu e na covekot iako treba da vnimavame so ostrite pogledi koi mozat da bidat pogresno razbrani. |
|
Mudrosta ne e da gi izbrois kapkite od vodopadot, tuku da znaes zosto vodata kopnee po zemjata.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога соговорниците се гледаат во очи ја говорат вистината.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo niv gledam samo vistina koja me prvi posilna...
vo mene tie gledaat strav...vo niv gledam zashtita vo mene gledaat cudesen svet....vo niv gledam hrabrost vo mene go gledaat najubavoto...vo niv gledam vosh*t vo mene go gledaat najdobroto....vo niv gledam milina vo mene gledaat ednostavnost...vo niv baram prikazna |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ochi,...optichki organ koj go imaat skoro site zivotinski vidovi,...za vizuelna percepcija na toa shto gi opkruzuva,..i do kade shto ti "dobacuvaat",...
....shto tuku mi filosofirate,.. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prashanjeto e dobro-no ne e za ovaa tema. Vo ljubov...mozebi??? |
|
krin
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GI VIDOV NAJZVERSKITE OCI OD NAJDRAGATA I NAJBLISKATA LICNOST,ZA ZAL....I NE E SE ISTO KAKO VCERA,LANI A DA NE ZBORAM ZA PODALEKU
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOGA SE SPOMUVA POIMOT OCI
SE POTSETIV NA EDNA BABINA DEVETINA PROTIV UROCI A GLASI KOJ TE UROCI , K U R V OCI |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
krin
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOI JA GOVORAT REALNOSTA,MOJOT AVATAR...
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |