![]() |
|
После колку време врска да му дадеш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 19> |
Автор | ||
LEGENDA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nevina do 24 zar i toa uste ima ?
|
||
![]() |
||
dolnodupenka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
|
a be
odma davam samo da posaka bara! dobiva! ![]() |
||
![]() |
||
gorancogg ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
ne znam kaj ziveete vie bre luge!eve ke odite 2 meseca i 29 dena i se karate.znaci nema sex togash a?
|
||
nema potpis!
|
||
![]() |
||
Anetce ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 27 |
|
spored mene sex bi trebala da imam so nekoj so custvuvam nesto ili da
go sakam ili barem da me pali :) nesakam toa da bide taka samo radi
reda kolku da bidam cool devojka...se si ima svoi granici i mislam deka
najdobro bi bilo koga i dvajcata bi go sakale toa od srce i koga ke
dojde vreme za toa...moze i 1 nedela i 2 i 3 i 1 godina znaci se zavisi
od toa kakov e nasiot odnos
|
||
Zivotot e eden i edinstven zatoa zivej go sekoj den kako posleden
|
||
![]() |
||
kostak ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
|
jas mislam posle eden mesec
![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Многу е.
|
||
![]() |
||
PravoNagore ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
|
Koga partnerite ke se poznavaat megusebno dovolno dobro.
Moze da se sluci uste od prvata vecer, i toa ne e nesto novo, no nie sme balkanci...posle toa izleguvaat muabeti od tipot: "ovaa e orospija", "ovoj e zenkar"..............zatoa podobro da si ostaneme zatucani balkanci |
||
![]() |
||
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
|
Taka e!!!!!... ima resnie i za ova tuku narodot ne saka da si go promeni negoviot stav. |
||
![]() |
||
PravoNagore ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
|
SAKA DA SE EBE, A NESAKA DA MU VLEZE, E TOA TI E... |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
[[/QUOTE]
SAKA DA SE EBE, A NESAKA DA MU VLEZE, E TOA TI E... [/QUOTE] Тоа ти е љубов без секс.
|
||
![]() |
||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
|
Sakam uste prviot den, ama poveke nemam potreba posto imam zena, i ne treba da razmisluvam koga ke mi dadat, postro sum si veren nali
![]() ![]() ![]() |
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
||
![]() |
||
Вини Пу ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 26 |
|
ko taka ti si nekoja mnogu grda tetka.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
абе дај му на човекот ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
slavko ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2007 Локација: Bermuda Статус: Офлајн Поени: 33 |
|
abe druze ti ke ja macis ama veruvaj...ic nema ona da se maci...ke najdi vo meguvreme drug da ja raboti...a ti nema da znaes voopsto...samo ke si mislis deka ja poznavas....pozz
![]() |
||
...uvek uzivaj u dobre stvari sta nosi zivot,zasto nikad se ne zna sta ne ceka sutra...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |