![]() |
|
Подобар свет |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sepak svetot stanuva se podobar i podobar .... iako treba i po malku brusenje .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Ма за каков еутописки свет вие зборите...светот е на работ на трета светска војна и на ивица на морално деградирање, а вие "светот подобар и подобар", дај малце бидете реални еј гулаби гулаби бели, птици од оној свет, еј носете пораки бели, мир да е низ цел свеееттт |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
REALNOSTA JA ZIVEEME...
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
mislis deka si vo pravo ... denes svetot ke vredi poveke od vcera ... ke ima novi svadbi ... ke se kupat novi koli ... hotelite ke gi cekaat gostite ... avionite se prepolni ... toa sto ima gnasi sto sakaat svetot da go srusat ... nema da ja imaat taa moznost ... ova im se poslednite trzai ... metodot so koj sto ke ja izgubat silata se vika OTVOREN POKER !!! da vidime koj sto e ... site losi raboti se slucuvaat vo temnici .... zad grb ... Nemaat sansa da pobedat ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() avtorot na slikite mi e lichen prijatel ... mi dade dozvola da gi pozdravuvam ludjeto ... so ona sto so neogranichena ljubov go pravi ... lichno smeta deka Bog ... mu ja stavi peperutkata ... za toj da ima sansa da ja slika ... Svetot ima ogromni sansi da uspee ... !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Premnogu e inficiran i mu treba sanacija. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
kicaan ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
svetot e tocno takov kakov sto treba da bide vo ovoj moment.(slikite se prekrasni) |
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
navistina ima crnila po svetov, no nikako ne smee da se zaboravat i negovite ubavini...od tamu ke crpime pozitivna energija i taka ke deluvame za podobruvanje.
MNOGU SE UBAVI PEPERUTKITE- SAKAM PEPERUTKI!!!!! |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
se moze da odi na podobro...pa i svetov...samo nie treba da se potrudime....i eden den....moze kje dochekame podobar svet....
![]() p.s. slikite se preubavi ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
ФИЛОЗОФИ...!ВИСТИНСКИ ЛУЃЕ,НА ВИСТИНСКО МЕСТО...(ИДИВИДИ ТЕМА)
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Najdete nova planeta, pocnete nov poredok i pak ke dojde na istovo koe go imame i nie denes, taka da zaludno se gubi vreme koga nekoj se trudi da go napravi svetot podobar. Celta moze da se postigne samo timski ne so poedinci
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
od ovoj podobar nema, ako vi se cekaat 200-300 godini, cekajte, dremete
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |