![]() |
|
Незаборавна љубов |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 12> |
Автор | |
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
шобараш таму ???
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Пак ми забегавте од темата
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
sory
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
natali izvini:)mora malce nadvor za da ima sto da se zbori ako sve kazeme za temava za vas sto ce ostavime:)
|
|
![]() |
|
elizabeta ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
kazi za nezaboravnata ljubov
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
pa nemam takva po cuden covek sum ne sum ljubomoren ili povreden od nekogo mislam ljubov pa u ste nezaboravena ne bi preporacal nikoj da ja cuva vo sebe pa kamoli da zbori za nejze BOLi toa peeer:)
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
eli zadovolna:)
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
mojata prva ljubov
![]() |
|
|
|
![]() |
|
silvija ![]() Група ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
првата љубов е незаборавна
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
dali vi se veruva.....
posle mnogu mnogu godini,,,,na ulica ja sretnav mojata prva ljubov......
i pak.. mene mi zaigraa kolenata..... e toa e prva ljubov....
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Дефинитивно првата љубов која за жал не се оствари ![]() Ја бев шесто а он осмо... Некој ќе каже дека не била љубов ама само ја си знам ![]() ![]() Малку се исповедав али нема везе ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
leandra ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Da,prvata ljubov ne se zaborava osobeno ako taka dobro te zaebal, kako u mojot slucaj,so ke go pamtis cel zivot i da nesakas.Samo so nema da go vikas" mojata prva ljubov" =najgloem idiot na svet.
Nisto be ne mi napravi
![]() ![]() ![]() E aj zaboravi go
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
znaes sto
uf i jas neznam sto da kazam da se zaboravi nesto znaci da se izgubi del od zivotot a toa sigurno ne go sakas |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |