IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - МВР и Гордана Јанкуловска
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

МВР и Гордана Јанкуловска

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 20:45
Зошто вистината секогаш има две лицазбунетост...

Алфите тепале Роми во Битола

Над 200 Роми од битолската населба Баир денеска жестоко протестираа пред општинската зграда и пред битолска полиција.

Тие се жалат дека патрола од полициската единица Алфи околу пладне со голема брзина се движела по баирските сокаци и за малку ќе настрадало едно дете.

Откако тие изреагирале, полицајците излегле од возилото и започнале да ги тепаат мажи и жени и деца, а потоа пристигнале уште две полициски патроли и ќотек добиле околу 40 Роми.

„Од продавница одам, мава со клоци, со тупаници мава, не влечка за коса. Пиштоли... што сме ние?“, вели Мирет Ахметова.

„Зема со пиштолот ја удри назад сестра ми. А мене ми го впери пиштолот и ми вика ако мрднеш, ќе те легнам. Јас му викам пукај бе, пукај“, вели Един Велиоски.

Во битолската полиција велат дека Ромите ги спречиле Алфите во акција за приведување дилер на дрога и со помош на дополнителни полициски сили и предупредувачки истрели толпата ја растуриле, а повредени се четири полицајци.

„Откако полициските службеници не успеаја да ја разбие толпата којашто се нафрли на нив, дури помогнати од една интервентна група, при што четворица од полицајците беа и повредени, преземени беа соодветни мерки на предупредување по што, а по пристигнувањето на втората група за интервенција, толпата се растргна“, изјави Ѓоко Стрезовски, портпарол на СВР Битола.

Бидејќи се приведени и задржани на сослушување пет лица, Ромите продолжија со протестите.

Во меѓувреме, полицијата по неуспешната пладневна акција, се уште трага по баирскиот дилер на дрога кој е во бегство.

Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 20:51
и циганиве исти ко сите други, а те чепнат и им вратиш, се бунат на целиот свет дека си сакал да ги убиеш лутина
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 21:04
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Dali nekoi raboti se povtoruvaat i so toa se dokazuva deka imalo potreba od niv. Se sekjavam na vremeto konjite na MVR bea krsteni frcko 1, Frcko2...голема%20насмевка Kako li kje gi krstat sega?
По Фрчко, и Јанкуловска ќе купува коњи

Грешиш.
Јанкуловска пазарила кобили.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 21:09
Јас не сум информирана од прва рака... Читам сега се спорат со Дневник...голема%20насмевка
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 21:11
TEPAAT NEGO ŠTA голема%20насмевка ....... demokratija li e ili mecka igra oro ? ....... a ? ....... panadjur li e ili drzava ? ........... more posle niv, treba da opnat i po nas MKD ......... izgleda samo kjotekot ni go tera umot ........ dokolku nesto i ostanal vo ova bezumie збунетост

Изменето од miroslav_g8 - 25.Февруари.2009 во 21:11
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 21:20
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

TEPAAT NEGO ŠTA голема%20насмевка ....... demokratija li e ili mecka igra oro ? ....... a ? ....... panadjur li e ili drzava ? ........... more posle niv, treba da opnat i po nas MKD ......... izgleda samo kjotekot ni go tera umot ........ dokolku nesto i ostanal vo ova bezumie збунетост

Штом тепаат добро е. Бргу ќе има ЕДНОУМИЕ.намигнувањеголема%20насмевка
голема%20насмевка
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2009 во 22:04
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

а кој рече дека не не тепаат нас?
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2009 во 00:43
Абе уште е Јанкуловска вработена во МВР???
Е Грујо , Грујо со деца на базен не се оди...
Катастрофа најважното и најтешко министерство да го води Девојче...кое ај шо е девојче туку и многу тешки грешки направи , а како кулминација на нејзината неспособност беа Септемвриските избори...ај да видиме овој пат шо ќе направи...Како и да е ми мириса на реконструкција на влада после изборите...
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2009 во 09:04
rekonstrukcija? nema sansi
Кон врв
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 17:12
Originally posted by mileg mileg напиша:

Originally posted by mamamd mamamd напиша:

A i nas ne ni se pogoduva... ako ne se podgotvat...zoshto ne se podgotvija... ako se podgotvuvaat zoshto se podgotvuvaat... голема%20насмевка
     MВР ги почна подготовките за изборитеСакам да реплицирам дека МВР си ја гледа својата работа добро и одлично а министерката Јанкуловска е најдобрата министерка до сега.

.....ајде,ајде, да не кажуваш висови!?...
Кон врв
Vlad Tepesh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Април.2008
Локација: Romania
Поени: 540
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vlad Tepesh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 19:56
~,,~Govdana Jankuvovska~,,~ e mnogu smeshna marionetka ,, Sashko Mihajlov e igrachot vo MVR ,, Jankulovska ne e nikakov kadar taa e samo oficijalen potpisnik na tudja kreacija
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
Кон врв
invader Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 442
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај invader Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2009 во 21:36
ne mi e samo jasnno, koj idiot ja predlozil i koj ja stavil na toa mesto!
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
Кон врв
MIJATA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Декември.2008
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MIJATA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2009 во 00:06
МВР го има најдобриот министер до сега, Браво Гордана!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 11:23
МВР, писмо од премиерот за добро однесување,  закон за полиција, жалби до народниот правобранител, граѓани кои се удираат од пендреците на полицајците, полицајци приведени за земање мито, за учество во тепачки,  каша попара. Жалосно за оние добрите, кои си ја работат работата а се ставаат во ист  кош со проблематичните.
Полицајците го заборавија бон-тонот
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.