![]() |
|
МВР и Гордана Јанкуловска |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Автор | ||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Зошто вистината секогаш има две лица
![]() Алфите тепале Роми во БитолаНад 200 Роми од битолската населба Баир денеска жестоко протестираа пред општинската зграда и пред битолска полиција. Тие се жалат дека патрола од полициската единица Алфи околу пладне со голема брзина се движела по баирските сокаци и за малку ќе настрадало едно дете. Откако тие изреагирале, полицајците излегле од возилото и започнале да ги тепаат мажи и жени и деца, а потоа пристигнале уште две полициски патроли и ќотек добиле околу 40 Роми. „Од продавница одам, мава со клоци, со тупаници мава, не влечка за коса. Пиштоли... што сме ние?“, вели Мирет Ахметова. „Зема со пиштолот ја удри назад сестра ми. А мене ми го впери пиштолот и ми вика ако мрднеш, ќе те легнам. Јас му викам пукај бе, пукај“, вели Един Велиоски.
Во битолската полиција велат дека Ромите ги спречиле Алфите во акција за приведување дилер на дрога и со помош на дополнителни полициски сили и предупредувачки истрели толпата ја растуриле, а повредени се четири полицајци. „Откако полициските службеници не успеаја да ја разбие толпата којашто се нафрли на нив, дури помогнати од една интервентна група, при што четворица од полицајците беа и повредени, преземени беа соодветни мерки на предупредување по што, а по пристигнувањето на втората група за интервенција, толпата се растргна“, изјави Ѓоко Стрезовски, портпарол на СВР Битола. Бидејќи се приведени и задржани на сослушување пет лица, Ромите продолжија со протестите. Во меѓувреме, полицијата по неуспешната пладневна акција, се уште трага по баирскиот дилер на дрога кој е во бегство. |
||||
![]() |
||||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|||
и циганиве исти ко сите други, а те чепнат и им вратиш, се бунат на целиот свет дека си сакал да ги убиеш
![]() |
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
![]() |
||||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|||
Грешиш. Јанкуловска пазарила кобили. |
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
Јас не сум информирана од прва рака... Читам сега се спорат со Дневник...
![]() |
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
TEPAAT NEGO ŠTA
![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 25.Февруари.2009 во 21:11 |
||||
![]() |
||||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|||
Штом тепаат добро е. Бргу ќе има ЕДНОУМИЕ. ![]() ![]() ![]() |
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
![]() |
||||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|||
|
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
![]() |
||||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|||
Абе уште е Јанкуловска вработена во МВР???
Е Грујо , Грујо со деца на базен не се оди... Катастрофа најважното и најтешко министерство да го води Девојче...кое ај шо е девојче туку и многу тешки грешки направи , а како кулминација на нејзината неспособност беа Септемвриските избори...ај да видиме овој пат шо ќе направи...Како и да е ми мириса на реконструкција на влада после изборите... |
||||
![]() |
||||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|||
rekonstrukcija? nema sansi
|
||||
![]() |
||||
dras ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
|||
.....ајде,ајде, да не кажуваш висови!?...
|
||||
![]() |
||||
Vlad Tepesh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
|||
~,,~Govdana Jankuvovska~,,~ e mnogu smeshna marionetka ,, Sashko Mihajlov e igrachot vo MVR ,, Jankulovska ne e nikakov kadar taa e samo oficijalen potpisnik na tudja kreacija
![]() |
||||
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
||||
![]() |
||||
invader ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
|||
ne mi e samo jasnno, koj idiot ja predlozil i koj ja stavil na toa mesto!
|
||||
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
||||
![]() |
||||
MIJATA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
|||
МВР го има најдобриот министер до сега, Браво Гордана!!!!!!
|
||||
![]() |
||||
|||
МВР, писмо од премиерот за добро однесување, закон за полиција, жалби до народниот правобранител, граѓани кои се удираат од пендреците на полицајците, полицајци приведени за земање мито, за учество во тепачки, каша попара. Жалосно за оние добрите, кои си ја работат работата а се ставаат во ист кош со проблематичните.
Полицајците го заборавија бон-тонот |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |