|
Што сакаат девојките... |
Внеси реплика | страница <1 34567 38> |
Автор | |
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se ona sto nemozat da go dobiat,
kako i site luge - vprocem! |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, ima takvi mnogu, ama jas ne. Sto ke mi e kola? Si imam moja. Sto ke mi se parite negovi? Kolku imam, tolku. A sto ke mi e nekoj fin tip so koj mozam da si napravam muabet, da s edruzam, da imam sex so nego, i se ostanato? E, toa mi treba. |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deka si ma Dano, sreco moja!!!!!!!!!!
|
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ,taka e ama slabo majmuni
|
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
devojkite sakaat da bidat каприцни !
a mazite da im ispolnuvaat po nekoj каприц |
|
Motivation is game in my hands
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ivance , coek moz da nauci nesto od tebe znaes
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
де бе Хекторче.... до толку ли до сеа ништо паметно немам кажано
или друго ти одвлекување внимание коа бев наоколу |
|
Motivation is game in my hands
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uvijek kazuvas
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mora da znaci ama gi ima i takvi ali ja mislam deka mora da se ili oni mnooooooogu sposobni za da go svrtav fraerot za toa da im go ovozmozi ili on mora da e nekoj ocaen so po nekoja slucajnost so ppun dzep pa kupuva drusvo i sex zadovolstva!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e majmun toj shto ima pari pa kupuva,tuku toj shto nema dovolno za takvi raboti,a sepak kupuva,.....!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoja zena e razlicna nekoja bara vnoimanie milost da i kaes TE SAKAM pa zvezdite od nebo da i gi spustis a pa nekoji od sto mozda go osetile toa da se siguri u svojot partner od ljubovta koja im ja pruza i so toa im e veren pa se palat na sprotivni tipci pa taka da nemoze da se genetralizira!Ali mislam deka sekoja zena e ispolneta ako barem nejziniot partner ja razbira i poddrzuva vo postapkitre koi goi pravi i pravi da e zadovolena t e neizostavena pa i na sex plan!!!!
|
|
максимус
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
devojkite sakaat da gi pocituvas i da gi sakas ,e koja kolku e pametna toa da go vidi i otceni e prasanje na IQ ,i preostanuva kako s.x .ke ostavi tragi na licnosta neli....
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno taka
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |