|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 34567 55> |
Автор | ||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. Namesto swich stavi ruter, ruterot se podesuva taka da ...toj pravi konekcija, voedno dodeluva lokalni posebni IP na dvata kompjutera ( ili poveke ) i kompjuterite ke imaat internet ( treba podetalno da se objasni podesuvanjeto na ruterot-vo zavisnost od ruterot) 2. Swicot i tuka nema da ti koristi... Na toj kompjuter sto ke pravis konekcija , treba da imas 2 mrezni karticki ,ednata mrezna ke ja koristis za lan kabelot od wadsl'ot, a drugata mrezna za da gi povrzes kompjuterite, NO vazno e !!... toj kabel za povrzuvanjeto na kompjuterite treba da bide crossover lan kabel ...znaci ne obicno povrzuvanje kako za swich ili ruter ...nego koga ke ti go pravat kabelot ke kazes za povrzuvanje na dva kompjutera - crossover kabel... I podesuvanjata na mreznite --- e podolgo - kogak e go sredis ova prasaj ke ti objasnam :)) 3. Taka povrzani na svicot....Toj kompjuter sto ke ti pravi konekcija (kade sto e povrzan wadsl) ke mu stavis lokalna ip adresa da mu bide 192.168.0.1 , subnet mask ke stavis 255.255.255.0 , default gateway nema da stavas, DNS serveri ke stavis na on net ( prasaj koj se ne znam napament ) ...a na drugiot kompjuter ke stavis ip adresa : 192.168.0.3, subnet mask 255.255.255.0, default gateway: 192.168.0.1 i DNS serverite na on net (prasaj gi on net ke ti gi kazat ) Изменето од brmm - 16.Јуни.2007 во 18:12 |
||
|
||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас користам исто WADSL и два компјутера, некогаш дури и три имам поврзано. И тоа само со свич. едноставно направи мрежа меѓу двата компјутера со било кои фиксни ИП адреси, и на вториот направи иста конекција како и на првиот. ништо полесно. |
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OVA SE DVE PROGRAMI E SEGA DOWNLOADIRANJE SAMIOT POBARAJ, JAS STO DA TI DADAM KE TI E NA ITALIJANSKI JAZIK ,a okolu IP adresata,nemozes da ja sokries, taa sto ke ja odberes taa ke ja dava, imas opcija na izbor na IP adresa i nazivot na zemjata od kade e.Hipe IP e program na koj sekoj pat ima nedostig na IP adresi ili pak postojano istata se javuva..
|
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
zigi
Група Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tor Anonymous: http://tor.eff.org/overview.html.en Употреби го во комбинација со Privoxy. Има уште неколку финти ама доста ти се овие. |
||
REBEL CODE
|
||
Gargi
Нов член Регистриран: 17.Февруари.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam eden problem ne znam dali e mal ili golem no mi se cini deka e golem. Kako moze da se otvori gbox225 server za SkyStar2?
I slucajno ako ima nekoj otvoreno ako moze da mi go isprati na mail:
Ve molam piseti so pobrgu bitno mi e!!!
POzdrav:):):)
|
||
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала народе ама ако може да ми дадете и серијали или крак пошто не можам да најдам или крак пошто тие што ги најдов се тројанци |
||
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za koj program ti treba krak?pisi
|
||
||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
си симнав winrar архиви, кои се со повеке делови (part1, part2.....) но имаат password. Го знам и пасвордот, но не можам да ги ра распакувам, бидејки кога ќе дојде до вториот фајл, не ја бара повторно шифрата и не продолжува понатаму. Дали некој може да ми помогне како да ги распакувам или пак да ја симнам шифрата(password) од фајловите.
|
||
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Anonymous Surfing |
||
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
||
MisIcA,
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve ti link od programot Anonymous Surfing 3.3 SIMNI GO! Koristam Vista , taka da ne mozam da go proveram programot dali bese krakuvan, no mislam deka e OK.probaj! |
||
||
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала |
||
|
||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima li nekoj sto znae da probiva pasvordi na msn?mene pred malce mi go haknaa i sea ne mozam da vlezam u negoako ima nekoj so znae...go molam da mi pomogne...
|
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
If
somebody has stolen or "hacked" your account and changed all the login
details, you will need to get in touch with a support team to get it
back.
Getting your account back on MSN Have you tried to reset your Password? If all access details have been changed with your password:
It
is not possible to have your password reset if you supply incorrect
information. The Passport team will take any attempt to steal passwords
by this route very seriously.
Hopefully this will help you get your account back... p.s.МАСТЕР ме мрзаше да ти преведам брат, ама еве прочитај и види дали ке се снајдеш Поздрав |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |