![]() |
|
Изгубени |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 13> |
Автор | |||
Piper ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
јас ги имам сите 8 сезони биддејки нема по кул сериа од волсебницки
|
|||
![]() |
|||
Piper ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 7 |
||
ама на ДВД
|
|||
![]() |
|||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
||
Можеш некако да ми ја дадеш последната сезона?
|
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
![]() |
|||
zrkac ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
||
kolku vkupno epizodi ima lost
|
|||
![]() |
|||
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
||
До сеа 59 во февруари се чека на 60тата. Едвај ја чекам. 59тата беше многу добра..... ЕЕЕЕЕ кога ќе ми текне кога ја постирав темава никој не знаеше за лост сега сите ја гледаат, многу ми е мило што така се рашири ![]() |
|||
![]() |
|||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
||
го има некој гледано Шесто Сетило? финтата во L.O.S.T. е истата.
|
|||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|||
![]() |
|||
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
||
Го немам гледано ама Лост нема финта брат ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Грешка... Ги имав и пред да ги дадат тука во Македонија ![]() ![]() ![]() На скај Англија ги изгледав сите серии..дури после 3-4 години доагаат кај нас.... Лост пред 1 година, па паузираа за 3-та сезона и сега серија по серија ги симињам ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Хех срцка за тебе знам дека имаш све, ама 99% од луѓето низ земјава штои сега гледаат лост не знаеа за лост претходно ![]() Не е битно тоа битно се рашири кај луѓево и ми е мерак само малце е глупо што ги даваат еднаш неделно.... а па ако ги даваат почесто ќе се потрошат ![]() ![]() ![]() Изменето од Maro - 02.Декември.2006 во 17:19 |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
||
Не ги даваат 1, сега почнаа 2 пати....
|
|||
|
|||
![]() |
|||
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
||
Не ја гледам
|
|||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|||
![]() |
|||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
||
Eve malku informacii .
Duri i iminjata na Likovite vo Filmot ne se slucajno staveni pr. Jon Lok Ako pobarate na google ke vidite deka Jon Lok E pretstavnik na EMPIRIZMOT pravec vo filozofijata. Negovata najdobra misla e SOZNANIETO DOAGA OD ISKUSTVATA (istoto e i vo serijata) Nesto poveke za nego Najznacaen mislitel na epiriznot e JON LOK ovoj pravec go razvi kako sistem od nekolku sferi na duhot. Toj smetase deka filozofijata treba da prestane da se rasprava so beskonecnosta matafizickite prasanja i da mu dade na coveckiot zivot novi korisni primenlivi soznanija koi ke znacat razumno resavanje na zivotnite problemi. Lok e eden od najgolemite misliteli na novovekovnata epoha, eden od najznacajnite vo celata istorija. |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Да бе, знам дека постоел некој Џон Лок пошо социологија ни го спомна и се зачудив
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
||
Имам нова сега почнува Бонс се вика...Знам ке те фасцинира ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |