|
ХИПНОЗА -заблуди и факти |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | ||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Контрадикторно ми личи и на мене,ама дај да пробаме па да се увериме во моќта на потсвеста.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас веќе суми сега што понатаму
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е сега што сакам ќе ти правам...мисли му ја! |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не , не, ако сум хипнотизирана зар можам и да мислам |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе можеш да ги слушаш само моите инструкции.
|
||
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde vaka ....
Sekoj od nas cuvstvuva i se nosi so svoite emocii na sopstven nacin(sprema sopstveniot kapacitet ), mnogumina se vekje dobro istrenirani za ignoriranje na sostvenite emocii i ne prifakjanje na onaa sto go imaat vo sebe ....
Koj profil na lugje se tie?
Dali Hipnozata e "magicno stapce" koe ke bide upotrebeno sekogas koga nekoj ke se isplasi od onaa sto go ima vo sebe? ... Sekogas koga ke se isplasi od samiot sebe? Изменето од Blue Scarlet - 25.Јуни.2010 во 19:46 |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
eptendosadno1
Сениор ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
* Заблуда: православната медицина jа забранува хипнозата. * Факт: Медицинските општества во САД, Канада, Австралија и земјите од Европската унија одамна го прифатиле терапевтското значење на хипнозата. Еден од истакнати психотерапевти на ХХ век - Милтон Ериксон практикува терапија на пациентите во состојба на хипноза. јас сеуште мислам дека темата е за во “ Медицина “ , која ли само заблуда моја |
||
Тишината е гласникот на почетокот , пссс...т .
|
||
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja nikade ne spomnav medicina .... kakva vrska ima onaa sto si go napisal sega so mojot post pa si me citiral?
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
eptendosadno1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali Hipnozata e "magicno stapce" koe ke bide upotrebeno sekogas koga nekoj ke se isplasi od onaa sto go ima vo sebe? Па , пишуваш за емоции , нели ? Па нема комшиката да ти помогне ако за тоа има потреба , сепак . Во ред е кафе пиење и малку плачење или смеење , но тоа не е научно издржано и не е решение за проблемот . Изменето од eptendosadno1 - 25.Јуни.2010 во 23:23 |
||
|
||
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe ajde ...
Darling ..... procitaj se uste ednas i kazi mi kako medicinata moze da sredi necii emocii i da gi stavi vo sprega?
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
eptendosadno1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со медикаменти |
||
|
||
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako trajno resenie?
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pravoslavna medicina ? Pravoslavna? E, ushte ova trebashe da prochitam... |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |