![]() |
|
Бандини - индиска серија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 11> |
Автор | |
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Така и на мене ми ..спомнаа ...
![]() и што сега ... се врати ли кај дедо и .....
не можам да ги разликувам со ..сестра и .... исти ми се ....
да не се близначки ... ?
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Santo vrati izgleda, se razvedi so gospodarot potpisa dokumenti a nikoj ne znae ...a sestrai zamina od doma....i mene ne mi e mnogu jasen ne go gledam bas redovno...leleee bee ne sakam da umre..
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Да, дел од тоа се должи на верување во кармата и следствено немрдање со прст за да се изменат работите. Најсиромашните спијат на тротоари и тоа со главите свртени кон улицата-знаеш ли зашто? За да не им ги изгризат стаорци ушите и носевите, а вака од звукот на автомобилите не им доаѓаат кај главите...Сите тие депонии,перални, мизерија, помиреност со себе и својата судбина да се роди во дадена каста. Жално е. Инаку многу ми е убавка Санто, особено со индиго-сари и сиот тој накит, дали е од мониста или драги камнчиња? И приметив дека се шминкаат исклучиво на розево. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
i mene mi e ubava Santo i sestrai
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
lilica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Дали знае некој дали Канџи Вагела и е татко на Санто? А мајка е лошата Тарула? Која е ќерката на Вагела - разбојникот?
|
|
Кој бара ќе најде.
|
|
![]() |
|
кој знае нека кажува.....
|
|
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Скоро сите серии се еднакво досадни со етки исклуичоци.Оваа можеби се разликува во тоа што се дадени цивилизациски нови односи за нас непојмливи.Наина во целост, но тука се индиските ритуали,односи,убавини...Јас инаку не гледам серии, сопругата ги гледа.
|
|
![]() |
|
lilica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
АУ,Тарула имала син!.........
![]() |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
За нас се е убаво, нарочно ако е кич ( зборувам за повеќето гледачи)или наива во поим, а тоа е оваа серија, ќе има гледачи, понаивна од се дсега видено - токму затоа!?....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
![]() |
|
Mramoren ![]() Сениор ![]() drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
auuu..so dusa cekam da dojde terminot....odma se zalepuvam za televizorot
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
samo uzivajte vi e!
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Гледајки ја серијава препознавате ли некои наши обичаи?
Или изрази? Па како дошле кај нас, кои сме - дали сме потомци на А.М.? Ќе почнам да мислам дека старите словени дошле од Индија, а не од зад Карпатите!!!! ![]() А и по боја сме поблизу, отколку со словените, зарем не? |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
![]() |
|
Сега каде се потомците на античките македонци да се гордеат што дошле од азија?
Неверојатна истоветност со денешницава!!!!! Некои и денес кај нас спијат на земја, немаат пари за кревети. Неверојатно! Очекував поразличен народ, а тоа наша серија!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() И жално! |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |