![]() |
|
Колку деца сакате да имате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 15> |
Автор | |
la_luna ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Дефинитивно 3 ако може и повеќе не би ми сметало, бидејќи израснав со брат и сестра, верувајте супер е никогаш нема да ви биде досадно
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
anketava e pak izvinete glupava vo taa smisla deka pak mozez povekje pati da glasas.......
![]() |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Ama site anketi se isti.Mozes da glasas poveke pati.
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
NE!!!ima opcija koga se sosdava nova anketa........
|
|
![]() |
|
mimi24 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Tri deca najmalku sakam da imam. Ako zdravje boze koga ke se omazam imam uslovi bi imala i poveke
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
една фудбалска екипа
![]() |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Dve kerki bliznacki i edno masko!
|
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
mishel ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
TRI DECKI SAKAM, JAS IMAM I BRAT I SESTRA I PREKRASNO MI E! NE SUM LISENA OD NEMOZNOSTA DA NEZNAM STO ZNACI BRAT, STO ZNACI SESTRA!
|
|
![]() |
|
VoNi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
neznam.................2 ili 3.............neznam ali i imam vreme za da razmisluvam
![]() ![]() |
|
...dreams can take you anywhere...
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
onolku kolku ke mi rodi nevestata
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Или миличко коколо онолку колку ке посееш толку ке ти никнат.( стара поговорка ).. невестата сама не може да рага
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
e pa sega, aj ke dodadam vaka: onoklu kolku shto ke si napravime so nevestata
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
така лепото, јас само онака на шала, ама ти не се љутиш ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |