IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Каков би сакале да е вашиот живот?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каков би сакале да е вашиот живот?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 12>
Автор
Порака
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 11:59
па темата е каков би сакале да е нашиот живот..сигурно секој посакува да му биде среќен,а за др.ќе си каже секој..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 23:41
,,како од бајкатрепкање,,

боленболенболен
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2009 во 23:57
....онаков како што го сонувам со отворени очи.......
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2009 во 18:32
kako vo ..volsebnite prikazni,,
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2009 во 20:30
Fer i praveden kon mene.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2009 во 16:07
Sex,drug and Rock&Roll
sloboda na izbor bez predrasudi
Let's Rock
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 01:24
Zivot kako od bajkite
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 01:25
delumno e pocnav od zamok,site tersene ja naopaku
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2009 во 11:23
Среќен.Под среќа подразбирам...

...долг и здрав живот;
...деца кои ќе ја продолжат фамилијарната лоза;
...добра репутација;
...материјален напредок;
...среќен брак;
...добри пријатели;
...успешна кариера;
...углед и почитување меѓу луѓето;

Изменето од lotus flower - 15.Јуни.2009 во 11:25
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2009 во 17:36
Јас сакам да сум некоја богата ама баш богата госпоѓа, да имам стар традиционална куќа со безброј спални и сите удобности на модерната технологија, да имам едно 5/6 возила на располагање, кола за секаква пригода, да имам огромно атеље на приземје, огромен базен, 5/6 кучиња и исто толку мачки. Професија- ќе одам по аукции, ќе играм голф, ќе шетам по светот, ќе сновам свое археолошко друштво и ќе се зезаме по Ј.Америка и Египет летно време.
Ќе си правам изложби и ќе одам по туѓи, ќе одам на промоции и модни ревии...ете така сакам да живеам.
Знам дека тоа ќе ме чини среќна а и маж ми, ќе може да стане сопственик на имоти на многу скапи локации и да ги претвори во хотели и да си брка бизнис
А и како така доста богати луѓе ќе си имаме и приватен авион и сопствена писта а ја во слободно време ќе зимам часови по летање и падобранство.
Еееее пуста фантазија
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2009 во 18:34
Fala bogu ni ovoj ne e losh ama koga bi imala pari onolku kolku mislam deka kje zavrshat rabota bi izgradila dva tri doma za decata bez roditeli, bi zaposlila lugje koi sakaat da im go podobrat zivotot na ovie deca, nastavnici koi ke im pomognat da steknat solidno obrazovanie. Bi im platila shkoluvanje i bi im pomognala barem nekoi od niv da prodolzat so istata dejnost.
Ako mi ostanat pari, bi izgradila domovi za zgrizuvanje na zenite koi se maltretirani, da imaat smiren zivot, dignitet, slobodno da si gi rastat decata.
Ama zasega nemam tolku pari.
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2009 во 22:41
Da ziveam vo oblaci i nikogas da ne padnam.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2009 во 22:49
Онаков каков што е...само малце посреден и поведар. Да можам барем 2 дена во неделата мирно да ги пројдам и да има некој што ме сака, почитува и цени. Што му вредам и што нема да рече-таа е успешна и доминантна.....и да с еплаши од мене. 
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2009 во 22:51
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Fala bogu ni ovoj ne e losh ama koga bi imala pari onolku kolku mislam deka kje zavrshat rabota bi izgradila dva tri doma za decata bez roditeli, bi zaposlila lugje koi sakaat da im go podobrat zivotot na ovie deca, nastavnici koi ke im pomognat da steknat solidno obrazovanie. Bi im platila shkoluvanje i bi im pomognala barem nekoi od niv da prodolzat so istata dejnost.
Ako mi ostanat pari, bi izgradila domovi za zgrizuvanje na zenite koi se maltretirani, da imaat smiren zivot, dignitet, slobodno da si gi rastat decata.
Ama zasega nemam tolku pari.

A за себе нешто?

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.