![]() |
|
Ништо не е онака како што изгледа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 17> |
Автор | |
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Многу често не е се` онака како што иѕгледа бидејќи материјалниот свет во преносна смисла е еден вид илуѕија - своевиден МАТРИКС составен од прикажувањата и манипулациите на човековите желби, мисли, зборови и дела.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
се е онака како што изгледа...
само е невидливо за очите. треба да се бара со душата и срцето ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Kaj nas retko se slucuva nekoj da go zivee zivotot zaradi sebe....vo princip go ziveat za narodot i za ona sto ke ko kazat, komsiite, rodninite, prijatelite ...... zatoa se site dobro zamaskirani ....i nisto ne e onaka kako sto izgleda
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Bidejki nisto ne e onaka kako sto izgleda treba da se pogledne malku i so zatvoreni oci , jasen um i so dvata dela od mozokot.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
jas izgledam kako da imam visak kilogrami a u stvari nemam!
![]() -taka samo izgleda
![]() ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Pojdi vo druga dimenzija i ke vidis nesto drugo.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
se e kako so izgleda
no razlicno si go tolkuvame izgledot |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Izgledam kako kokoska so 2 grama mozok
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kako koga igram " Milioner ", mislejki deka ke se zabavuvam,a u stvari ne mozam da napraam poise od sto denari
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Ti docnat bajagi so plata, a ti seuste vredno rabotis. Toa ne e deka si mutav..tuku si vreden i si ja ljubis rabotata.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Obicno go ismevaat toj sto si ja saka rabotata zosto na prsti mozat da se izbrojat tie sto rabotat toa sto gi ispolnuva i normalno zemaat redovna i golema plata sto se osnovni uslovi za ljubov kon rabotata. Kaj mene site znaat deka ja mrazam rabotata zaedno so se pretpostavenite i deka nesto loso moze da im se sluci dokolku ne dobijam plata na vreme
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
site dobri i/ili inteligentni lugje koi sum gi sretnala vo zivotot, na krajot pokazale deka ne se bas tolku dobri niti pak tolku inteligentni kako sto sum mislela vo pocetokot, pocnuvajki od mene samata
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
море се е како шо изгледа, само ни одговара да се прајме слепи
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |