![]() |
|
Кој со кого |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 179> |
Автор | |
WORHOLL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..i eden den ke se izgubi.... |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
нема везе
АПСОЛУТНО НЕТОЧНО НЕМОЈ ТАКА ДА СУМ ТЕ СЛУШНАЛ УШТЕ ЕДНАШ ДА ЗБОРИШ |
|
![]() |
|
WORHOLL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
.....dolga i 6iroka e da objasnuvam 6to se slu4i so mojata srodna
du6a...ama sega ne e veke na forum....ne deka ja izgubiv....se
slu4uva.......ni6to lo6o ne kazav....
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Ако еден ден се изгуби тоа знаши дека веќе тоа не е твојата сродна душа,барај нова
![]() |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
А ти си имал Форумска врска W.
![]() браво Јас порано мислев дека запознавањето со луге преку НЕТ е жалосна работа (неможат како сите нормални луѓе па мора преку ..) ама време на фрка, технологија па и јас се адаптирам ![]() |
|
![]() |
|
.....HAHAHA...SE IZGUBI OD FORUM....SE 4ITAME PO MAIL...NE E STRA6NO...TI TEKNUVA KOJA E???
|
|
![]() |
|
не ми текнува
ај потсетиме троа поеке |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Јас мислам дека знам
![]() |
|
![]() |
|
....NA BOKVATA V.....
|
|
![]() |
|
Не сум бил во тек
Знам една ВИВИ ама можда и не е таа како и да е ако стварно сакаш можеш и да ја оправиш работата само ако стварно сакаш! |
|
![]() |
|
.....BEZ GAJLE BIDI..SE E VO RED...SAMO NE E VRSKA KAKO TI 6TO SI
MISLI6......SYBER DRUZENJE .......NI6TO POVEKE...BEZ NE4ESNI MILI....
|
|
![]() |
|
W ти од кај си?
|
|
![]() |
|
Е сега па и ти нечесни мисли бре!
Па јас се имам запознаето со повеке луге од форумов и со со сите сум си прекрасно поминал вака или онака и планираме пак да се видиме нема тука ништо нечесно ако евентуално се деси некоја искра па зошто да не се проба |
|
![]() |
|
А кај што има искри мора и пламен да има
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 179> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |