![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 1364> |
Автор | |
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da be moira jas si pusham ama ic ne mi e gajle....ama samo cugari...
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...ako...ako...nemam nishto protiv...i ajde pali edna sega...ovaa u drushtvo... ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
i da ne mi receshe ke ja vcurev edna
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...pazi na ush*te... ![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
ajde po edna....
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
mi zamirisa na tutun i eve me odma se dovleckav ko zelena muva....znaete veke na shto
![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Сандански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 343 |
Еј дај фрлете една цигара...снемав |
|
If you dont live for something youll die for nothing
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
more....dajte dve odednas
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Дали ке запалам? па јас се отрув од цигари
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
а што друго ми преостанува освен да запалам пак...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
а бе доста со палење, па пола Македонија гори...зар не слушате колку силни пожари има?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() znaci za mene e dozvoleno da palam?
![]() ![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
цццццц, зар сакаш и таму кај што си ти да почне да гори?
![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
дајте една сега да зачурам во друштво...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |