|
Дневник со Латас |
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Автор | ||
KINGZ
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TOOOOOOOOOO MAJSTORE
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... Sigurno ova go procital...i znam deka vecerva
nikogo ne ...iznervira.....mnogu dobro i korektno go ...odraboti...
dnevnikot.......................
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бљак....
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
lea_l
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ti maestro13
kazimi rabotis vo televizija pa gi mrazis SITEL.... pa pustas vakvi temi ? abre ako tolku si go sakas mediumot kade sto rabotis reklamiraj go, a ne da plukas po drugi sramota e baska ova e FORUM- ZABAVA ne da vregas |
||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да, да, работам во АТВ и сител ми се толку голема конк*ренција што морам да ги омаловажувам... |
||
lea_l
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa spored pisuvanjeto i navreduvanjeto na SITEL I plukanjeto na site negovi emisii najverojatno ke me donese do zaklucok deka sepak ti se golema konK*Uencija, i premnugu ti smetaat...
gledajte si za sebe ima gledaci kako sto sum i jas i bez nikakvi nametnati mislenja od vasa strana dozvolete da gi doznaete nasite milsenja... sekoj si e dobar na svoj nacin a dali pariraat na a1 i drn drn jarinja toa se ostava na nas, i na rejtingot na televiziiite, pozdrav |
||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па добро де никој со сила не терам да каже дека латас е лош. јас отворив тема дека не ми се допаѓа дневникот со латас и прашав дали им се свиѓа и на останатите и за тоа што ќе го напишат другите јас не одговарам. слободно искажи си мислење, ама јас гледам дека ти искажа само мислење против мене, зошто сум ја отворил темата... ај поздрав. |
||
lea_l
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova za tebe ne e nametnuvanje na mislenje ... da ne se lazeme javno si plukas a mene da ti kazam ne me ni interesira dnevnikot so latas ako go cena covekot vesti ne gledam... ali muabetov e uzas... toa e :s Изменето од lea_l - 02.Ноември.2008 во 14:34 |
||
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а зошто не го цитираше претходниот дел, каде го објаснив целиот Дневник на Сител за тој ден?? Затоа реков дека „не знам кој будала би рекол дека ова е добро“, бидејќи истиот ден дневникот беше повеќе од катастрофа! Изменето од maestro13 - 02.Ноември.2008 во 14:52 |
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Според мене Латас е баш ОК..
Е сеа не дека не е се партиски во повеќето работи,ама претежно мислам дека има добри вести.. |
||
Putin
Нов член Регистриран: 01.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TEZZOK DEBIL I PROSTAK. NO COMMENT NE GO GLEDAM I MENUVAM KANAL. Najrealni vesti bez raskazzuvanja, komentari dodavki pridavki i sl. ima Telma i televizija Alfa. Nivno e da proccitaat a ne da raskazzuvaat. Ne sme site Latase glupaci kao shto si ti pa da morash da ni pasirash i dgvakash za nas. Ama ti za toa dobivash pari i morash da seresh toa shto ke ti serviraat. Mnogo mi je zzao tebe, veliki luzer.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.. definitivno novinarstvoto...posebno prezenterstvoto place za golema metla... Latas samiot si kaza deka nego go motivira i interesira samo parite...
|
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
XINGO ZAGAR NAPRED SDSM OLE OLE
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мамамд....полека но сигурно...изумреа...тие што работеа
...од љубов...за љубов......сега сите ..не..мотивираат и интересираат
...........парите..................................
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |