![]() |
|
Мои изреки и измислици |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za da bides golem, prethodno treba da si mal
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
mali ludje-mali problemi
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ako ti e sve tesko, togas imas problem so gravitacijata
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
vikat kako kje si postelis taka i kje si legnes
prasanje e dali imas krevet voopsto |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Хероите ...напред ...гинат....
оние во ..поздина...ги заробуваат...
затоа е најдобра...златната...средина......
![]() |
|
![]() |
|
najuvao e so legendite se preraskazuvat
pa zatoa stanuvat volshebni ljubjeto obozavat bajki |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
americki interes ... koga mi trebas ke te najdam .... odma ... ako ti tre*am ke me najdes !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Будалиот не треба да го бараш...сам ќе си се јави
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ke se samootepam... od zaseda...
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
ќе се бесам...на сува слива
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Целиот наш живот...се движи....меѓу
она што ....сакаме....и она што....мораме........
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ako nekoj ti e lut bez pricina,sigurno se obiduva da ti ja nametne svojata vina.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Gubre edno sekogas naluteno, ogin da go izgori, u kebab da go poznaat
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga zapoznavas nekogo nastojuvaj da go zapoznaes maksimalno i potoa vo mislite analiziraj go, sporedi go so nekoj slicen karakter kogo si poznaval zosto ionaka karakterite se povtoruvaat, soslusaj go tivkoto glasce koe obicno go ignorirame i ke znaes sto te ceka vo idnina dur se pletkas so taa licnost
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |