|
Кој знае да сака повеќе, мажите или женит |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
детс мај грл
|
|||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Umna glava ....
|
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
glavata e najumna koga e "ladna" |
|||
Probaj se vo zivotot, no na krajot izberi go najdobroto...
|
|||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da , ama toa e veke druga tema
|
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zavisi do licnosta
|
|||
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
samo se nadovrzav ;) |
|||
|
|||
Sveto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
poveke zavisi od polot |
|||
|
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
фрагола дефинитивно една од моите 5 фаворити на форумов |
|||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Оваа трогателна љубовна приказна која го обиколи светот ни ја дава дефиницијата за тоа, Што е љубов? Еве за што се работи: Една девојка заедно со своето момче заминале да се повозоат со моторот...
Девојката: Немој толку брзо, намали малку! Момчето: Не, супер е. Девојката: Не ми е добро, те молам намали... Момчето: Кажи ми дека ме сакаш!!!! Девојката: Те сакам и ти тоа добро го знаеш. Момчето: Те молам прегрни ме. Девојката го прегрнува цврсто... Момчето: Срце те молам сега извади ја кацигата од мојата глава и стави ја на твојата ... СЛЕДНОТО УТРО ВО ВЕСНИЦИТЕ: Мотор имаше сообраќајна несреќа, затоа што откажале кочниците. На моторот имало две лица. Едното лице загинало, а другото преживеало... А ВИСТИНАТА Е: Момчето на пола пат сватило дека откажале кочниците, но не сакало да и каже на девојката. Затоа за последен пат од неа сакал да ги слушне зборовите ТЕ САКАМ и за последен пат да ја почувствува нејзината прегратка. Потоа и рекол да ја стави неговата кацига, затоа што знаел дека тој нема да преживее... ЈА САКАШЕ ПОВЕЌЕ ОД СВОЈОТ ЖИВОТ! Другиот ден девојката си ги пресекла вените... ГО САКАШЕ ПОВЕЌЕ ОД СВОЈОТ ЖИВОТ! |
|||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|||
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |