|
Легендарни места за "искачање" |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | ||||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Кина ... прв пат слушам.... |
||||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Да,убаво се сеќавам дека секоја населба си имаше свое кино. И ден денес како асоцијација на зборот кино најпрво ми доаѓа киното во К.Вода и филмот Муви(мува-инсектот) А,тоа со 'чекањето нови години'по кината-за тоа прв пат слушам. |
||||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pa,ne se chekase vo site....................samo vo vardar i
kultura.............pretstava od 23h-01......................a inace muva( fly), e filmot......so jeff goldbloom!
|
||||
You live only ONCE!
|
||||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Како бе јас ова не го знам |
||||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Што не знаеш???? |
||||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Тогаш бев многу мала,па мама и тато не ме пуштаа толку касно навечер Затоа не знам |
||||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
А бе ова за кинава што го зборите! |
||||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Знаеш,гарант,можда не ти текнува во моментов. На времето секоја т.е. речиси секоја населба имаше кино. Јас многу убаво се сеќавам на кината во К.Вода,Маџари,па кино Влае,Кино Ѓорче,киното во чаршија(ич не ми текнува како се викаше ама ми текнува по што беше познато ) ,а во центар па имаше неколку... |
||||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
napredok!........................a,po sto bilo poznato?!...........a be....toa samo nekolku godini bese nova godina u kino........malecok si bil sigurno....ako voopsto i te imalo
|
||||
You live only ONCE!
|
||||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Фала на објаснувањето Биба. Јас изгледа не го знам ова пошто во мојата населба немало кино! |
||||
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
1 Круг, 2 Коцка, 3 Клупи, 4 Лондон...
1 стана свеќник за Тодор П. 2 стана лумикс, 54704547295 години граден објекат долго време го грди централното градско подрачје 3 ги снема 4 пак се враќа народот натаму :) (п.с. тука иам пиено пиво со Ацелера) |
||||
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
||||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Еј, стварно Коцка ја заборавив - ама дека јас никогаш не сум "искачал" таму. Ама вреди да се спомне како к*риозитет - збиралиште на скопските (малубројни) панкери. |
||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sve se toa od ponovo vreme,.....dajte neshto,...prepotopsko!
|
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Во моментов не ми текнува на нешто препотопско, ама ми текнува на сендвич од "стара 7-ца" и јадење на истиот на клупа, на булевар ЈНА. |
||||
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |