![]() |
|
Нокт на мал прст |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Автор | |
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мене ми е смешно кога ќе видам долг нокт на малиот прст и језиво
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
[:-&] [:-&] [:-&] [:-&]
Грдо [:-&] |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
ептен е грдо
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Butterfly83 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 02.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Losooo... bljak!
|
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Odvratno i gnasno
![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
ivi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
NE MI SE SVIGA IC,MNOGU MI E ODBIVNO I ODVRATNO
![]() Изменето од ivi - 29.Април.2008 во 20:53 |
|
![]() |
|
ivi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
![]() |
|
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
[:-&] necini definitivno
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
одвратно
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
emilyXX ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
euuu gadno drozno odvratno i se po red
|
|
![]() |
|
Matea ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Нешто најгнасно на цел свет.
Не знам зошто некој уште го практикува тоа |
|
● By Me,Myself and Matea ●
|
|
![]() |
|
*Barbie* ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Dosta seljacka navika koja iskreno mi e odvratna!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |