|
Трифун Костовски |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | ||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
најмногу за скопје направи пенов, во 1 мандат. после тоа ја откри својата права страна, и затоа и летна. да работеше и 2 мандат така, ќе останеше...
|
||
Филип II
Сениор Регистриран: 02.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jok, ja letna samo zaradi toa shto se 'vrza' so SDSM, a nivniot rejting beshe losh vo vremeto koga bea lokalnite izbori... Skopjanite pogreshija shto dozvolija politichki kriteriumi da im go izberat gradonachalnikot. Inaku, posle Trifun ushte mnogu drugi idni gradonachalnici kje izgledaat mizerni, zatoa shto lugjeto (pot)svesno kje gi sporeduvaat so Penov! |
||
Филип II Македонски (живеел: 382-336 п.н.е.), Крал на Македонија (владеел: 359-336 п.н.е.), сопруг на Олимпијада и татко на Александар Македонски и Филип III Аридеј.
|
||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Факт е дека и ПЕНОВ КРАДЕШЕ (аферата ГТЦ).Ама луѓе да бидеме реални Трифун Костовски ништо не направи за градот Пенов барем направи нешто. |
||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
||
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A mu pomogna Gruevski. Vcera na pres vo najava za severna deka kje ja gradi vika
-se nadevam nema da mu preci na germanskiot investitor na kineskiot zid.....
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Или не си ја (намерно) сфатил понтатата..или толку ти е до тој степен испран мозокот..а таа поента е :
Се надева (се мисли на Грујота) дека пак германецот (во текстот инвеститорот-дивјак) нема да мафта со бело знаме пред Владата..пред „публика„ од ТВ сниматели на опозицијата..
Одкога ќе му ја „затвори„ визурата кон Север..со изградбата на делот на стадионот викана Северна Трибина ....на тоа бетонско (скоро) 200 метарско во должина чудовиште наречено Кинески Ѕид.
А менаџирано (тајно) најверојатно од Трифуна..
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pepi aj ne go velicaj mnogu Penov. Uste go pamtime sto cigan bese. Nisto poaren od Trifun. |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
do koga be so vakvi ligavi mislenja...ovoj ne napravi nisto a Penov barem napavi....edbo golemo STOOOOOOOOO i za dvajcata, posebno za Penov, koj e najomrazeniot gradonacalnik megju firmite koi rabotele za Skopje, zasto nisto ne im platil...jas samo ne znam sto saka Velija A1 Изменето од PAVLIN - 05.Декември.2007 во 14:15 |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што направи Трифун според тебе??
Сакаш да ти кажам што направи Трифун. Додека јас работев во еден ресторан Трифун секој ден си го прчеше гзот таму до 1 саат сабајле и им се пушташе на келнерките. Ништо не работеше. Пенов реков КРАДЕШЕ имаше аферата ГТЦ со неколку негови дуќани. Ама пак направи нешто за Скопјево. А за Трифун не можеш да ми кажуваш, Триле-то го знам многу убаво. ФЕРШТЕН?? Има уште нешто нејасно? |
||
|
||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не правете глупава дебата околу тоа кој бил поарен Трифун или Пенов. И двајцата се апаши.
Треба да размислуваме за нови луѓе, а не за помалото од двете зла. |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se sl*gam so sensei ama ima li nekoj drug
sto stvarno ke vredi i nema da go ponese slavata i parite a bogami i mokta?? Nie samo zboruvame ovoj ili onoj necini ima li nekoj da kaze eve covekov ke go bidne znae kako treba. |
||
test_glusec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас ќе се кандидирам за градоначалник |
||
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve jas ke te glasam, ama ako mi napravish ...........se salam....site odime so taa ideja...ke ti go dadam mojot glas ama baram nesto za vozvrat..toa e demokratija...imam i jas iskustvo so Trifce i da ti kazam mi beshe mnogu pozitivno...mi plati cesno sovekot , za razlika od Penov |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
Maja6570
Нов член Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto ste mu flile pik na covekov
|
||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe ako treba site eden po eden ke se izredime kako gradonacalnici mesto ovie provereni apashi, nadezta posledna umira. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |