|
Кој ја присвојува историјата? |
Внеси реплика | страница <1 4647484950 147> |
Автор | ||
tanas3
Сениор Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 233 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сърбите не ни обичат много ама защо и те незнаят че Самуил е македонски цар!?
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OD GORE NAVEDENITE PRICINI.
|
||
tanas3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Я ние много богата държава сме имали! ,щом сме затворили устата на сърби, гърци, ватикана че и до обидиненото кралство сме стигнали.
Само Македония остана остров на истината!!! Там живеят неподкупни антични македонци!!! |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa dva procenta od drzavniot budjet ne se malku osobeno ako se zeme deka toa se primenuva poveke od 200 godini, |
||
tanas3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Я сега ми обясни как така тия два процента от държавния бюджет са прехвърлени в средновековието, за хонорари на средновековните историци ! А сетих се с машина на времето или може би с Уестърн юнион!!!
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
може без навреди? това е начина? |
||
tanas3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А това че Османската Империя е отделяла 2% от бюджета си за затриване на всичко що е македонско от теб го научавам щото преди повече от 200 години още не сме били освободени от турско робство.
Мисълта ми е че май не ти е ясна много историята на балканите! |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
поздрав иначе- ама как я роди тази мисъл- не знам, не знам.... между другото - в едни други години окупатора България отделя 45% от бюджета си за... познайте кой? танасе- чисти, чисти- пролет е ... Изменето од pagane - 27.Март.2008 во 11:18 |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OVA E ODLUKA NA KRALOT FERDINANT, A NE MOE RAZMISLUVANJE.
EVE TE PRASUVAM KOJ STOESE I STOI CELO VREME ZAD LJUBCO GEORGIEVSKI? KOJ GO FINANSIRA BOZO? |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зад Любчо Георгиевски?? Не знам, знам само,че това е единствения министър- председател на Македония, който развиваше някакви отношения с България. Ясно е,че подкрепа е намирал както в тогавашното управление на България, така и в нашата ВМРО, все пак сродни партии. А за Фердинанд- не говоря изобщо. Говорех за Борис ІІІ и за отделянето на 45 % от бюджета на България и влаган в " окупирана" Македония. |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
LJUBCO NE RAZVIVASE ODNOSI TUKU CEL MU BESE DA JA UNISTI MAKEDONIJA, A VIE DA SI GO LAPNETE TOA STO VI LEZI NA SRCE.
NISTO NE BESE SLUCAJNO ZA VREME NA NEGOVOTO VLADEENJE, NITU VOJNATA KOJA BESE NARACANA I FINANSIRANA OD STRANA, NITU PREDLOGOT ZA MENUVANJE NA TERITORIJI, NITU NAGLOTO DAVANJE PASOSI, A NITU TOA STO ON DENES SE DEKLARIRA KAKO TATAR. |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се декларира како татар, него како бугарин.
Нямало е предлог за менуване на територии. Имаше един такъв 1991 г.- не от наша страна, а идеше от Гърция и Сърбия към България за делене на Македония. Заради това и първи в света бяхме, които признахме Република Македония.За да няма дележ. |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
RAZMENA NA TERITIRIJI POMEGU ALBANIJA I MAKEDONIJA, NE ME RAZBRA. A CELTA MU BESE DA GO NAPRAVI TOA ZA DA SE DOBIE CISTA ETNICKA STRUKTURA, PA POSLE SO MAKSIMALNO OSIROASUVANJE NA NARODOT I MAKSIMALNO ODDALECUVANJE OD EVROPA I NATO DA NE PRIPOI KON BUGARIJA, ZATOA NELI PASOSITE I POCNAA DA SE DAVA. ILI TI MISLIS PASOSIRE SE DAVAAT OD LJUBOV ILI ZATOA STO ZA TOA IMA ZDRAVA OSNOVA. SE NADEVAM DEKA NEKOJ GO VODI OVOJ PROCES I DEKA OVOJ PREDAVNIK KE SI GO DOBIE TOA STO GO ZASLUZUVA. |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Виж, това е политика на българската държава- тя обаче никого не присилява. За паспортите говоря.
Ако желиш взимаш. Ако не- здраве да е. Всеки има правото на самосъзнание. Не знам дали е любов. Не знам дали има корист, интерес. Знам само, че нас единствено ни дразнят обидните епитети и квалификации. Тук, на вашия форум, а и на други форуми - никой от нас не си е дозволил да навреди някого така. А тук има много сериозни опити. Дори се стига до лични нападки. За жал така е и на държавно и междудържавно ниво. Изменето од pagane - 27.Март.2008 во 12:05 |
||
Внеси реплика | страница <1 4647484950 147> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |