IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Сакаааааам.......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакаааааам.......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4647484950 426>
Автор
Порака
**MaRiJa** Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај **MaRiJa** Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2006 во 16:05

I na nego mu se spie, no toj poveke saka da............
Кон врв
veda Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 287
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veda Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2006 во 21:20
zdere abe ima li nekoj ziv ovde???
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2006 во 21:32

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS

btw ko sme tuka:

SAKAM TOBLERONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veda Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2006 во 21:38

Alekta jas ti izmagnetizirav uste edna zelba.....haaammmmmmmmmm.......utre koga ke se razbudis ke imas toblerone do tebe

Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2006 во 21:41
ооооо...ама алекта почна да ви наметвит желби тука...ах мори алекта кај ќе најш вакви људи...за те*е сакет да имаш тоблероне...веда и за мене да посакаш едно милче...ај ај ај ти си така добра
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2006 во 21:45

fala vedicke!!!!!  

joki beeee joki beeeee, potivka bidi pa ne mi rasipuvaj rabota tuka....   

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veda Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2006 во 21:48
 eve vaka: joki..............milka.........utre sabajle da ima do sebe...........Dobra sum dobra a aj sea vie da mi posakate da naucam sve literatura....mozeee????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2006 во 21:50

vediccke!!!!!!!!!!!!!!!!

ti posakuvam do utre da imas nauceno SE PO LITERATURA!!!!!!

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veda Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2006 во 21:55

Leleeeeeeeeeee.................kolku me izraduva.......sepak i na mene nekoj mislel (se salam ne se ni somnevav vo tebe Alekta)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2006 во 21:56

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2006 во 21:58

Originally posted by veda veda напиша:

eve vaka: joki..............milka.........utre sabajle da ima do sebe...........Dobra sum dobra a aj sea vie da mi posakate da naucam sve literatura....mozeee????

јас не може да ти пишам вчера...али во мислите ти посакав ко ке станиш се да знајш за то литературата...се надевам дека се се исполни...мене да ти кажам уше вечерта ме чекаше чоколадо....не беше милка, али.....браво и фала....те биват за давање молитви дефинитивно

.........успат ко ке мојш , посакај ми сите 5 нашкола.....LOL

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veda Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2006 во 01:03

10Blagodaram mnogu na iskrenite zelbi jas navistina se potrudiv u mislam deka uspeav!!!

p.s. Joki pa ne ti tre*am jas za petki, mozes srcka ti mozes........sigurna sum ama ajde.......hmmmmmmmm...site petki da ti bidat

Кон врв
leontina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 295
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leontina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2006 во 09:32
Sakam nesto no ne znam sto?!?!?!?....LOL..LOL..LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2006 во 09:45
Originally posted by veda veda напиша:

10Blagodaram mnogu na iskrenite zelbi jas navistina se potrudiv u mislam deka uspeav!!!

p.s. Joki pa ne ti tre*am jas za petki, mozes srcka ti mozes........sigurna sum ama ajde.......hmmmmmmmm...site petki da ti bidat

благодарам златце убаво...а сакааааам нешто благо...

Точачиња.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4647484950 426>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,188 секунди.