|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 635> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mashala ljubavi, nego moabetot mi beshe ni izleguvaj od pubertet super e vaka ( po sebe gledam )
|
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма какво излегување,веќе одамна времето за мене стои
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
skim si takav si mila moja
|
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па да обично така е
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci ako jas sum pijanica a nate i babyy se druzat so mene , sto li ke se
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па пијаници нормално ....што има лошо во тоа?
|
|
WORHOL
Сениор Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...NEEEEEE..LJUBITELI NA ALKOHOLNI PIJALOCI SE VELI....
'BROUTRO NA SITE |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro W prijatele..
Heki nekoja druga skriena strast osven alkoholot imash? da si znaime so vreme.. |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj si be W , kako snosti a , trebase da popijame pojke
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
WORHOL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...TAMAN BE6E KO ZA SEFTE..PA 4E ME KARAAT DOMA....NA PIVOFESTOT POJ4E.....
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dogovoreno , ke prajme so skopjanive edno malo maratonce
|
|
|
|
WORHOL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....AM DA DOJDAT...NE DA ZABU6AT....IMAAT OTVORENA POKANA...
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да дојдеме и да се натпреваруваме кој ќе испие повеќе
|
|
WORHOL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...AB KAJ MOZITE SO NAS
|
|
Внеси реплика | страница <1 4546474849 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |