|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика | страница <1 459460461462463 473> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Му
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pillot
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...tomsonovata............
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta :-(
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се ... ми фали
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Големата мечка или кученцето што ги имав како мала...и им кажував се што ми лежеше на душа...а тие сироти...ме слушаа, ама не ме разбираа....ја важно си зборев...
Сеа да можам...ехее
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sho spomnuvah kuchinja??? i mene mi fali beloto mechence sho si go imam Makedonia...
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па плишано кученце...како хаските што се, црно со бело, малку сиво и една мала марама...ама има посебно значење за мене
Изменето од BellaGrandma - 19.Април.2012 во 13:04 |
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auu moevo zivo e skroz isto vakvo
ON mi fali oti e mnogu besno i obozavam da si igram |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонце убаво...многу сакам бели кучиња
Знаат да го дружат човек повеќе од 10 пријатели А сеа ми текна дека ми фали една добра масажа...ама масерката ми фали де
|
|
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tochno.... vo pravo si...
mi fali gotveno jadenje... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......epten!
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми фалеше форумчето и сите на кои им фалев |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Внеси реплика | страница <1 459460461462463 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |