![]() |
|
Што е животот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 133> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iscekuvanje na krajniot moment
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Odredeno vreme koe ni e dadeno na raspolaganje da pravime sto sakame so nego
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Велат дека животот е лимон а ти треба сам да си направиш лимонада.....но од секој лимон не бива лимонада или нешто ке приправиш па голтај, голтај ....
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Bogami...mene me iscedi zivotot ko limon
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
- ramnoteza!!! -dve vo edno!!!
ako sakas doza radost - ti sleduva i doza taga
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...vospostavuvanje na ramnoteza pomegu mislovnoto i emotivnoto ziveenje...!koj go moze ova,alal neka mu e...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Pa u sustina sekoj normalen bi trebalo da go moze ama plus i potrebite da ne zaboravime da gi dodademe so mislovnoto i emotivnoto
![]() |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
karika vo opstojuvanje na civilizacijata
a kako kje se vrtis vo taa karika e tvoa zadaca i zadovolstvo |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
...ramnoteza pomegju psihickoto i materijalnoto
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
...mozebi povekje ramnoteza pomegju imaginacijata i realnosta
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
lele sho filozofii
alal da vie ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....eteeee....sepak ZIVOTOT e filozofija...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zivotot ne e filozofija
vo zivotot mozes da filozofiras i ostanuvas ziv ![]() |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
da be,...brat,...eve ,...na primer,....ti si ,...ziv primer!
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |