|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 4344454647 131> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а може ли поимаку да биде? |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oficijalno, vaka forumski Ve kanam site da dojdete na nasiot teatarski festival V. Cernodrinski.....se razbira ponudata za pretstavi e kako i sekoja godina odlicna...vredi da se prisustvuva i kulturno ke se nadogradite, i ( za onie koi se malku skeptici) ke vidite deka pp e navistina ubav, prijaten i topol grad
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od koga do koga. Sum slusnal deka dobar festival e. Изменето од kultuzin - 05.Јуни.2008 во 14:00 |
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od 6 do 12 juni.
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар ден...Прилепчани....
Денес....Спасовден......
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да блашка денес СПАСОВДЕН.......
хух ама луд празник жими се...... btw сеа сум на гости кај што го слават овај празник Позз до сите прилепчанчиња |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чудна работа , на празнициве како откачувам
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
stojanoski
Нов член Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ce bidi pivo festot godinava dali ima nekoj informacija
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo da Ve pozdravu
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
34....фестивал....во ДОЛНЕНИ ...Прилепско.... 43...фестивал...во Прилеп....Војдан Чернодрински..... Деновиве.....настани ....случувања.....во Прилеп.... |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma koj gi videl be srce , ispitna sesija e vo tek , zenski ne brkam denovive , vcera prvo pa musko , heheh eden ispit poloziv , a pozdrav i do blue 666
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozzzz do site prilepcancinja
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Деновиве бев во Прилеп...кога и да дојдам натаму...
секогаш ми е од убаво....поубаво.....немав време...
многу да прошетам....ама слушнав дека кај ...Могилата....
сега било многу убаво.....наредниот пат..........
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На 03.07 почнува традиционалниот БАСКЕТ ФЕСТ турнир во street bascketball на плоштад пред Stone Garden.... Па се надевам дека ќе биде забавно....и интересно додека трае турнирот Позз Прилепчанчиња.... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4344454647 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |