![]() |
|
Секс со женет човек |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 75> |
Автор | ||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pocnuva si bile princ i princeza
zavrsuva si ziveele srekjno do krajot na zivotot |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
|
iiiiiiii........srceto e vo rascekor so razumot
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
vo povekjeto slucaevi no zasto? toa e drugo prasanje i romeo i julija umrea nadvor od familijarna logika toa e drama ne bajka sejkspir nepisuval bajki |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
ima poenta?
osim sto e humorno Изменето од anakin - 30.Јануари.2007 во 00:39 |
||
|
||
![]() |
||
|
ok izgubi replika?
Изменето од anakin - 30.Јануари.2007 во 00:41 |
||
|
||
![]() |
||
|
ENE TI ODGOVOR NA EDEN POET TOLKU REALEN I IMAGINAREN VO ISTO VREME NA ISTO MESTO Тоа е Нонсенс
вели Разумот Тоа е што е, вели Љубовта. Тоа е Несреќа вели Пресметливоста не е ништо освен Болка вели Стравот Бесперспективно е, вели Прегледноста Тоа е што е, вели Љубовта. Смешно е, вели Гордоста Лекомислено е, вели Предострожноста Невозможно е, вели Искуството |
||
|
||
![]() |
||
|
se lazes
strasta se sovladuva lesno ljubovta ne |
||
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
od kogo se krijat..? Изменето од fiks - 09.Декември.2009 во 17:46 |
||
![]() |
||
malecko ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ajde da igrame prolet, jas ke te sakam a ti ke cvetas
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Ako i dvajcata uzivaat a pri toa ne enikoj povreden... |
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Така е... ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
jokoboss ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
taa sto ja odbras se zdebelila posle 2-3 deca ako mu rodila ,a toj pak ostanal ist kako taa sto go odbrala i toj se napravil kako svinja i podignal spomenik na padnatiot borec pa sega ge baral drugi dupki.ama ajde |
||
joko
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
ееееееее од вакави морални причини ако гледаш, нема никад кеиф да си истераш....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
|
Kako викаат, ако е женет не му е сменет.
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |