|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 77> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
taka e taka i kje bide vidi licno jas ja gledam rabotata vaka glasaj za Grujo ili za nisto ima li nesto na drugata strana????? nesto???? nesto malo sto mi mozelo da se vidi imali?????????????????/ |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mileg zarem navistina mislish deka nie si igrame so drzavata???Ma daj da i pogledneme na vistinata u ochi,koj e tuka glavniot igrach da ne kazam manipulator so narodot....Ajde vremeto kje pokaze,da ostavime na nego ionka ne e bitno nasheto mislenje,kolku lugje tolku mislenja i sekoj misli deka e u pravo...zatoa izlishno e da komentirame,sekoj so svoi svakjanja i stavovi.
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zarem e potrebna diskusija posle seto ova sto go procitavme i od kogo doadja vo odbrana na maliot diktator ? ............. odbranata e od onie koi i na bilo kakov nacin uspeale da se izgrebaat za bilo kakva troska od parite koi nemilosrdno se trosat na glupi reklami i samoreklamiranje
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ima...jas kje si glasam za toa maloto... e sega ako so niv odi i grujo...togash kje glasam i za nego |
|||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ni za edniot ni za drugiot.......
ama nema tret |
|||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Рекламите се за да се рекламира убавината на нашата држава.Овој е најдобриот премиер до сега бидејќи ги покачи платите,пензиите.Премиерот многу ни е добар само тие комунистите го критикуваат.Па дајте малку свестете се што правите и на кој свет се наоѓате.Да ви кажам ако дојдат тие на власт ќе направат полошо за државата бидејќи многу ја искрадоа тие 17 години.
|
|||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mileg ova kazi im go na otpustenite rabotnici vo zadniov mesec |
|||
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mileg e ochigledno zaslepen od ubavinite na reklamite i veruvam ima dobra pozicija i plata bez ogled na obrazovanieto,taka da osetil samo porast na plata ,a porastot na cenite ne go osetil koj e 5 pati pogolem od pokachuvanjeto na nash*te plati....kako i da e milo mi e shto si zadovolen Mileg,daj Boze site da sme zadovolni.
|
|||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mileg ti vika ubo so ne im go kazes na tie so bea otpusteni 15 godini , kazi im go ti, kolku e grujo vinoven za niv 100 000 bea bato mili Изменето од anakin - 04.Јануари.2009 во 12:43 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сакам да кажам да не си играте со државата бидејќи оваа влада е
најдобрата влада до сега и ја поздравувам многу.А за театар и јас сум
ја гледал оваа претстава и не се однесува за нашата влада.
како можеме ние,обичните смртници да си играме со државата бе миленце? си играт оние кои сега треба да ја сватат ситуацијата ептен сериозно а не да шибаат пари на 10 000реклами-отвори го срцето или знаењето е моќ,оти ни го заебаа сето знаење |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
KING35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
So tebe ne vredi da se diskutira G-ne Mileg,
pa kako bre nema otpustanja,vidi samo tekstilnata,rudnicite,kolonijali i mozam ako sakas i dr primeri od moeto opkruzuvanje. Zatoa prosetaj malku megu narodot i trgnise od tv dnevnikot na SITEL |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 4243444546 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |