![]() |
|
Народот кој ја ослободува жената |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 53> |
Автор | |||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Оф мајко мила, каква бујна фантазија!!!
![]() |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
svemirski_duh ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 676 |
||
Ete sega,fantazija. Pa taa Fantazija trista belji pravi ! Ili ne ti se bendisa vicot ? :D |
|||
![]() |
|||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
||
HHEHE.. DOBAR VIC A FANTAZIJATA PRAVI SESTO |
|||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||
![]() |
|||
svemirski_duh ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 676 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Me interesira,primer,edna tajna koja bi mozela da bide a da zenata ne treba da ja znae !!!
Па сеа...има многу такви.
Od kade i kako bi steknala ti tolkavo poverenie so eden ozenet Musliman a da nemas doverba vo negovata zena i da ne ja poznavas dovolno ! Toa e APSURD ! НЕ. Што ако го знам од мал, од пред да се жени? Абе Душе Тврдоглави... Ova e Jalov Muabet,Marija. Za da bide pocvrsto naseto proijatelstvo,ke zboruvam vaka so tebe i ke ti pisuvam vo prisustvo na zena mi. Ти реков жената не ми е блиска и драга и крај. Мора ли покрај Никола и Св. Никола? Taka veruvaj vrskata ke ni bide BRATSKA. Ako na komsivkata (hristijanka) i gori kukjata (nedaj Boze) za da i pomognam,nema zenata za raka da ja zemam i da odam da i pomognam... vo nuzda i vo takov slucaj koj ti bara... no da odam jas kaj nea na kafe i muabeti.... pa toa ti e ziva glupost. Не, не збориме овде за таква помош, многу убаво гледаш ти. Patem samo mi padna na pamet eden vic (halal ke mi prajte). Otisol covek na ispoved pa mu kazuva na popot deka zgresil so Shurnata. Popot vika: Kako be so Shurnata ? Pa taka,vika ovoj... se zamuabetivme,pa zgresivme ! Hmm... aj neka ti bide prosteno. Ama,pope... zgresiv i so teshtata,,,, Aman be (vika popot),kako taka ? Ete,vika ovoj,se zamuabetivme pa zgresivme.... Hmmm.... aj neka ti e prosteno. Pope,zgresiv i so dedoto ! Aman be ! So sto ri,pa i so dedoti ?! Ete... se zamuabetivme,pa zgresivme. Slusaj (rekol popot) begaj da begame duri ne sme zamuabeteni ! Типична аналогија на искривена фантазија-без потреба. Сомнежот раѓа сомнеж раѓа сомнеж раѓа сомнеж? До кога? Па каде ви е довербата? Што бидна со довербата? Ах драги мои....ме разочаравте на чисто ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Е Куме, Куме...
А и ти Ајша... И Миралем... ![]() Фуфка а? ![]() Од што? Ај дајте к*ранска поткрепа па да го ослободам компјутеров, други имале предност, а мене трета смена ми почнува од 0:30 ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
||
Uf kaj otide muabetot.....
Nie imame zabrana da sedime sami so sprotivniot pol....toa e taka vo islamot. Sega ne mora avtomatski sami da si zaklucuvte deka nekoj ke vi ja ukrade mazot / zenata. ZABRANETA E I DRUZBA IAKO DVAJCATA SE SINGLE - NE SE VO BRACNA SOSTOJBA. ZNACI ZABRANATA E OPSTA. a MARIJA, pa ti kazav na pocetokot. Znaci ako imas potreba da govrois so nego, bidejki treba da mu se doveris so cel da dobies sovet. Ako ti drag prijatel , togas treba da go pocituvas negovot veruvanje, i da iznajdes nacin koj e najizvodliv. i VOLKOT sit i ovcite na broj.... |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
![]() |
|||
im happy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
||
Па може жената да не ти одговара за муабет, едноставно не сте на иста фрекфенција, а со мажот да ти оди разговорот. Што има тука страшно?
А зарем вие муслиманите толку не им верувате на сопружниците што мора нон стоп на око да ги држите?? |
|||
middle is best... i believe in science
|
|||
![]() |
|||
||
Е тоа ти било Ајм хепи....
Немање доверба едни во други, а тоа е многу лошо, многу ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
||
SORRY , TO JE TO...
AKO NEKOJ E PRAV MUSLIMAN TESKO DEKA KE SAKA DA SE ,,SPRIJATELI,, SO NEKOJA ZENA, OSOBENO TUGJA...A TAA SVOITE MAKI KAJ MUZ MU ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Happy.... nie sme Happy,pa zatoa ne se delime ![]() A ti Matija... baraj,ke najdes sigurno nekoj Musliman koj ke ti se pridruzi ;) |
|||
![]() |
|||
||
ABE MEGJU MAZOT I ZENATA SEKOGAS U SREDINA E ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
im happy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
||
Леле стварно Марија Магдалена, можеби треба да пробаме да муабетиме со мажи муслимани, да се спријателиме и со такви
![]() Изменето од im happy - 19.Април.2008 во 23:32 |
|||
middle is best... i believe in science
|
|||
![]() |
|||
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
||
|
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |