![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 1093> |
Автор | |
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
си мислам: а можам ли некако денес да киднам и да не одам на состанок
![]() |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
mislata mi se vrti vo pravec na vrtenjeto na zemjinata topka
toa znaci deka ima golema brzina no izgleda deka mislata stoi vo odnos na zemskite zbignuvanja...... ama sto tropam nemislam nishto izgleda Изменето од mikus |
|
![]() |
|
Vallerija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Mali Статус: Офлајн Поени: 169 |
Mi se vrti samo edno.. STO DA KUPAM ZA DVE MOI SAKANI PERSONI |
|
Sekogas so Vas
|
|
![]() |
|
MisIcA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
zs mi se vrtat pokloncinja za 8-mi mart |
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
од каде е Мисица по потекло?
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
od svicarska
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
не бе, по потекло
![]() |
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
mislam deka e od Ohridtsko negde oni koristat " zs" |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
........kaj najde bas deneska da bide vakvo neli na karneval ke odevme.........
|
|
![]() |
|
ke odis Delfincovski?
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
ne,
![]() |
|
![]() |
|
не и јас.....имам роментик динер ет најн
![]() |
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Gledas sto ubavo si Blue organizirala vecerta, a ne nie ce mrznevme na karneval |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |