![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 52> |
Автор | |
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Посреќни луѓе околу мене
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Колку и да сме среќни,колку и да имаме Се’ што ни е потребно,секогаш постои барем уште нешто што ќе ни фали...Не џабе рекле старите-човековото око е ненаситно
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Bitno ni e da postigneme zaboravajki na faktot na koj treba da se vnimava, a toa e arogancijata koja ni dava privid deka sme predodreni milenici na sudbinata i gospod t.e. koga nekomu se slucuvaat niz na srekni raboti vednas zaklucuva deka e toa e prirodno
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Pmisliv koga ne bi postoela sebicnosta vo lugjeto site bi bile posrekjni...no,so ako pocnat site nesebicno SE da delat
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke se mnozat
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Kako virusni bakterii
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Se vadat i po upotreba se sobiraat
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Обично среќен ме прават малите работи... но овој пат ми треба нешто навистина големо... неизмерно важно... Само тоа може да ме направи вистински среќен... се друго би било само маска... Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:00 |
|
![]() |
|
Da izmasiram nekoja sto ja boli vratot
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
здраве... да сум здрава.
|
|
![]() |
|
Da mi dadat apsolutisticka vlast i sekoj nepismen,alcen podlizurko sto poradi slucajni okolnosti dobil mokj,da grabne metla i da go svetne sekoj agol vo gradov,a za ponatamu ke se najde i druga slicna rabota,vazno nikogas nema da gi ostavam so prazni race da nemaat sto da pravat.
|
|
|
|
![]() |
|
Ha ! Ma sve toa u pasteta ke ide, ic ne mi go treba da mi se motka i so metla ke naprai nekoja belja
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
da mi se padne premija na loto..ama i lototo go skinaa,mamiceto nivno
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |