![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 402403404405406 563> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi ja
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
би ја
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
bi go odnela na Alpite
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
bi ja probal
![]() |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
bi go odnela na zicara
![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
bi i kupil poklon za nova godina ![]() |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Bi i rekla: blagodaram na komplimentot ... me zasrami malku ![]() I bi ja castel pijalok po nejzin izbor ![]() |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
![]() |
|
coca-cola
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Coca Cola vednas za licnosta nad mene ![]() ![]() I ke ti ja dadam krunata- ama samo za eden den ![]() |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
![]() |
|
ke ja zemam krunata do nova godina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() Na dvajcava nad mene bi im uplatil soba u hotel vecerva... Epten si se bendisaVa... |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Bi mu kupil jahta...za sobata da se odolzam... de ![]() ![]() ![]() |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 402403404405406 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |