IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми фали, ми недостига
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми фали, ми недостига

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3839404142 473>
Автор
Порака
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2006 во 13:59
mene edn osoba vo treto lice ednina maski rod......zasto si tolku daleku d?.......Cry
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2006 во 16:44
i mene mi fali edna prekrasna osoba od maski rod so e 450  km daleku..... sakam ga gusnam,,da go stegnam....edvaj cekam da go vidam
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
petko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2006
Поени: 0
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај petko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2006 во 16:48
mene mi fale edna osoba....malce zaednicka so cecka....LOL

da ne pomisli nekoj na onaja samo sto e 450 km...LOLLOLLOL

edna druga, mila, (za mene baremEmbarrassed), a i za cecka veruvam....Smile
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2006 во 18:10
Abe sto e taa dalecinaBig smilemene mi fali nekoj tuka sto e blizu.......a dali e logiran ili ne ke proveram segaBig smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2006 во 18:14
helooooo, kaj si ma kuklo,
procita li ......naseto delfince deka e moderator... da ne pocne sea da ne kastri.....
Pa moze da probame .... LOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2006 во 18:15
JAS za tebe a ti op logiranaHug
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2006 во 18:16
mirni li ste a? !!!!! LOL nemoj sea so stapceto LOL     .............Hug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2006 во 18:17
bas mi falese denes......
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2006 во 21:15
mi fali edna nok...nokta pred dve veceri nekade......ubava topla letna nok.....posebna nok so licnost koja nema da ja vidam povekeCry
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2006 во 01:36
Strumfeticke...ke dojde drug...ke visish ushte dolgo dolgo na msn....a i ke krshish ushte noze trcajki po deckovci...veruvaj milicko....Huga toj MAROAngrysolzi da predizvika kaj tebeEvil Smile
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2006 во 01:43

Znam...ti doaga da puknesh..ama so toa nishto nema da napravish....pa na site ni nedostasuvale deckovci i devojki sto ne ostavile pa sme preziveale...more sme se zaljubile povtorno uste posilno vo nekoj drug.....

a mene sega mi nedostasuvash ti da si mi tuka da te shetam po Biser i da zaboravish na Maro

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2006 во 01:54
Jas sum tamu blisku ...do Biser..ajde...mi falish...odamna nekoj nekriziral tuka kaj mene.....pa ima 24 saati....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2006 во 02:03
e togash nema da mi nedostigashHug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2006 во 13:23
ke me zemete i mene...... i jas sum u kriza......... ne ljubovna ama......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3839404142 473>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.