|
Мразам... |
Внеси реплика | страница <1 38394041> |
Автор | |||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Затоа што немам време да исчистам, немам време да се одморам и немам време за се она што имаат оние што не работат Сакам и јас малку тишина, за промена...
|
|||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||||
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
eve - "dusho"!
ako ne umeesh tishinata da ja odnesesh na "bitpazar" - nema da imash vreme! ps. vo nedela dezhuram.. Изменето од outlook123 - 26.Јануари.2015 во 09:40 |
|||||
едно е - не се две
|
|||||
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
.... денови како денешниов... цел ден мрачно, па врнежливо, а мене притисокот паднат па од кревет не станав... Бљак
|
|||||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
A mrazam i doktori.
Osobeno koga cel den kje utepam kaj niv i pak sum nearna |
|||||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Не си го погодила вистинскот Мразам зима |
|||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Мразам денови и обучувачи како денешниов.
Многу зборува, а ништо не кажува. Пауза прави кога него му се пуши цигара. Зборува се, само не тоа што си го прашал. Џабе утепан ден, 9 саати на обука.
|
|||||
|||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
мразам неизвесност до последен момент, да не можам да си го испланирам летото и после пакувај се во последен момент и чуди се кај попрво да стигнеш... |
|||||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Мразам кога ќе изнапишам километарски коментар тука и ми оди во вода
Не верувам дека некој повеќе го мрази тоа од мене, со оглед на тоа што ретко пишувам со километри
|
|||||
|||||
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
идиоти мразам ....
|
|||||
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|||||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Мразам кога мора некого да отпуштам од работа...
|
|||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Stranski sluzbi...mrazam.....
|
|||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Korumpirani policajci..
Denes me olesnija za 3000 Ama priznavam de, kriva sum i jas .. |
|||||
|||||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Душегрижници
|
|||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Mразам флека од малиџано на моите пижами.
Така ми треба кога јадам по темница
|
|||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 38394041> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |